... mój prywatny Rolls-Royce Phantom
made by Ania z Tulikowa![]()
Panie i Panowie!!! Wiosna nastała!!!!!!!
i okiem sTwórczyni w profesjonalnym obiektywie:
Śliczny i prze-wygodny
Szczegóły: chustoMT powstał z praktycznie nowej Katji z wełną. Jest duży- na pierwszych fotkach śpi sobie w nim smacznie rosła 3-latka, panel sięga jej od kolanka do kolanka (IDEAŁ) dzięki dopinanym trójkącikom zwiększającym jego szerokość (genialny patent)
Z powodzeniem noszę w nim również niespełna 10-miesięczną królewnę w iście królewskich gabarytach 80-86
.
Pasy górne są wypełnione i przechodzą w poły chusty, która znakomicie otula dziecko, co niechybnie wpływa dodatnio na MEGA WYSOKI KOMFORT NOSZENIA. Pas dolny wypełniony tak bosko, że klękajcie narodyPanel jest oczywiście standardowo wypełniony po bokach, dla wygody dziecka oraz ma dopinany na ukryty suwaczek wielgachny klasyczny kapturek
( co nie zmienia bynajmniej faktu, że inny rodzaj kapturków- ten taki "ubraniowy"- też sobie bardzo chwalę w innym tuliku
).
Jako osoba całkowicie uzależniona psychicznie (od 3 lat) od MT Tulikowych jestem może nieobiektywna, ale ten chMT jest po prostu wyrąbany w kosmos
Chciałam oczywiście jeszcze raz serdecznie podziękować Aniza wielokrotne spełnianie moich marzeń MeiTai-owych
Podoba się Wam Katja po tuningu?![]()