...
Miedziana - pewnie że pozytywny nastój, tym bardziej że tak ciepło zostałam przywitana) Dzięki wszystkim
)
Mamusiaanusia - uff, jak dobrze, że nie jestem sama z jedną chustą (w takim towarzystwie to aż wstyd) A jeśli wolno spytać, to jaką szmatę planujesz następną? Też LL? Bo ja jakoś umiłowałam tę firmę i na razie mam plany zostać przy niej, ale może zbyt się ograniczam? ;>
Janis Joplin - cudaczne twe magnesiki! Chyba niedługo uderzę głębiej w dział hande made, bo mnie kręcą takie rzeczy ;D Kurcze, ale to forum fajne))
hej Paprotkawitaj na forum!
Witaj Paprotka
Ja jestem z Wodzisławia, więc do Rybnika rzut beretem. Może kiedyś jakieś wspólne szlajanie po mieście zorganizujemyJeśli miałabyś ochotę to w czwartek odbywają się zajęcia Klubu Kangura w Wodzisławiu właśnie. Tym razem to płatne spotkanie, ale takie bezpłatne też co jakiś czas są. Tu możesz poczytać więcej: http://tygielrozmaitosci.pl/index.php?cPath=125_171
Zoś 2009i... Ktoś 2014
Wow, na prawdę są tu też takie które mają jedną chustę? Jak przeglądałam forum, nie sądziłam, że to możliwe
EduardaS - super! Ja bardzo chętnie się piszęA bywasz w Rybniku? To możemy się zgadać w któryś dzień
No widzisz, nawet w mniejszych miastach takich jak Wodzisław coś się dzieje, a w Rybniku - nic
A co do spotkania KK, to bardzo chętnie! Al co się takiego na nim dzieje, że jest płatne ;>?
Witaj Paprotka![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Witajchusty, góry normalnie się rozmarzyłam
![]()
Hej, hej! Ja w elastyku, bo Mała miała 3 tygodnie, jak spróbowałam i stchórzyłam przed tkaną. Ale zamierzam kupić sobie w maju ślicznego Girasolka owocowy koktail... choć cały czas sie gryze nad ultracienkim Hopiem, no bo lato i gorąco, tylko nie wiem, czy on sie dobrze mota dla początkującej? Pozdrawiam!
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Witamy, witamy![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy