Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Pytanie zastanawiającej się :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Erithacus, no właśnie nie robię tak Żeby być w dziale reklama - takie otrzymałam ostatnio info - trzeba mieć firmę - osoby prywatne nie mogą się reklamować. Nie wiem, dlaczego??? I nawet trochę żal...bo czasem czegoś się nie da sprowadzić na firmę, a prywatnie można bardzo szybko...a pieluszki Minki są z Hong Kongu...świetnie, że się sprawdzają. Faktycznie Babyland w ogóle nie brałam pod uwagę ze względu na kiepską jakość,a ostatnio nawet otrzymała info, ze coolababy są kiepskie (mimo, ze miały całkiem dobre opinie).

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

A widzisz, no to ja nie wiedziałam.
    W sumie szkoda, faktycznie.
    Hmm, to może w zamówieniach zbiorowych spróbować Tak chyba też ktoś kombinuje, ale już nie będę z nicka wywoływać, bo pewna nie jestem.
    Według mnie coś takiego jest przydatne. Jedna osoba się pofatyguje, zamówi, potem roześle, za to mogłaby sobie choć parę złotych na sztuce zarobić. A sklepy nie zawsze mają możliwość zamówienia tak różnorodnych produktów, w tak korzystnych cenach, bo muszą iść na ilość, żeby im się opłacało.

No nic, dywagacje trochę OT

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Ale można na bazarku.

Chustonówka
    Miejscowość
    Włodawa(lubelskie)

Domyślnie

No właśnie,trzeba znaleźć miejsce dla dziewczyn,które raz na jakiś czas zamawiają pieluchy i je sprzedają w korzystnych cenach (tak wiem,bo nie płacą cła,podatków i innych opłat)-ale to nie o to chodzi w tym momencie..
    Erithacus ma racje-ktoś się fatyguje,to niech też troszkę na tym zarobi,a my i tak korzystamy,bo mamy większy wybór (i cen i produktów).
    Myślę,że miejsca wystarczy dla wszystkich (i z firmami i bez) tylko te bez firm muszą mieć swoje miejsce.
    Z firmami w dziale reklama,a te bez firm gdzie?
    Bazarek?Zamówienia zbiorowe?

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Jestem bardzo za mimo, ze jestem firma zwłaszcza, że mam ochotę na kilka rzeczy (dla siebie i przy okazji być może dla innych), a nie mam szansy ich sprowadzić na firmę w zamówieniach zbiorowych moim zdaniem nie z bardzo, bo to sugeruje, ze się na tym nic nie zarabia...ale w dziale reklama niektóre dziewczyny i tak się reklamują, a moderatorzy nie zwracają uwagi, więc może po prostu jest już teraz prawo nie pisane, że można...nie wiem, może kwestia dopytania???

Uprawnienia umieszczania postów