Wstepne acz zdawkowe moim zdaniem fotki stendhala http://www.stillen-und-tragen.de/for...06588&start=70
Wstepne acz zdawkowe moim zdaniem fotki stendhala http://www.stillen-und-tragen.de/for...06588&start=70
Niezbyt dobre fotki, jakby prześwietlone. A co tam piszą o Stendhalu??
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
fujka
piszą, że to chusta idealna dla wampirów, hehehe
a oprócz tego, bawełniana strona jest miła i miękka, lniana sztywna, chusta wygląda bardzo szlachetnie, przypomina trochę jima, ale barwy są bardziej intensywne, czarna strona jest czarna, czerwona jest krwisto-winno-czerwona. No i nie jest gruba niestety![]()
Ostatnio edytowane przez djdag ; 03-04-2010 o 00:17 Powód: dodałam opis
no faktycznie, takie mocno gotyckie klimaty. ja tam wolę słonecznego nagietka tudzież aksamitkę, jak kto woli![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
czy sa gdzies jeszcze zdjecia Stendhala?
Ostatnio edytowane przez monika999 ; 03-04-2010 o 12:32
zdublowalam posta, wiec moze to wykorzystam i napisze cos jeszcze
chusta dla wampirow... he, he, swietne okreslenieciekawe czy ten czerwony to taki mocny kolor wina, bo na zdjeciach w akcji cytowanych powyzej ze wzgledu na ostre slonce trudno nawet okreslic prawdziwy kolor.
marigold tez ladny, choc ja nagietkow jako kwiatkow raczej nie lubie.
dziewczyny z niemieckiego forum pisza, ze strona bawelny bardzo miekka, a kolor czerwony zblizony do aksamitu i taki...szlachetny![]()
Ostatnio edytowane przez monika999 ; 03-04-2010 o 12:33
chusta dla wampirowsuper
musze poszukac mojej pelerynki
![]()
A wiecie skad wywodzi sie nazwa chusty?O Stendhala mi chodzi.Na angielskim forum ktos wyguglowal,ze Stendhal napisal ksiazke pod tytulem Black and Red.Nawet nie wiedzialam,ze to taaakie glebokie
.Acha,ksiazka owa akurat nie o wampirach
.
chusta ma kolor skrzepłej krwi,mniammmmm...
imo, oba lny wyglądają fajne![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
klasyka, owszem, miałam to na liście lektur obowiązkowych
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Rany co za zdjecia,kazde inne!Moj powinien tu byc tak do srody,wiec sie w koncu na wlasne oczy przekonam,co to za cudo (albo niecudo)