Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Kilka pytan zeby sie nie poddac.

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Noriska
    Miejscowość
    Norwegia

Domyślnie

http://www.littlemiracles.pl/
    Ale inne dziewczyny tez maja Dla mnie ten sklep byl wygodny, bo moja mama mogla odebrac pieluszki osobiscie Super service

"I lać Ci będą łzy potęgi drugiej ci, co człowiekiem nie mogli Cię widzieć." - Norwid

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noriska Zobacz posta
    http://www.littlemiracles.pl/
    Ale inne dziewczyny tez maja Dla mnie ten sklep byl wygodny, bo moja mama mogla odebrac pieluszki osobiscie Super service
    Dzieki sprawdzilam i rzeczywiscie cena super. Ale powiedz mi jak czesto musisz je zmieniac zeby nie przesiakly i jak z rozmiarami?
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

ja na poczatku mialam same Fuzzi kieszonki. Zmienialam co 3-4h (naturalnie nie liczac kupy, wtedy od reki). Na noc uzywalam na poczatku tych samych fuzzi tylko wkladalam do srodka jedna wkladke z mikrofazy i jedna duza konopna skladana na 3. Trzymalo najczesciej ale zauwazylam, ze jak napcham ta fuzzi tymi nocnymi wkladkami, to gumki nie przylegaja dokladnie do nozek. Zakupilam wiec na noc 3 Rumparooz, bo one maja tez wewnatrz ograniczniki i tak juz uzywalismy do konca naszego czasu pieluchowego nie zmieniajac w nocy wogole. W miedzyczesie kupilam jeszcze IB (super sa) i nawet na noc pare razy byly zakladane i daly rade.
    Za przeciekajace pieluchy wine ponosi czasem body! Jak jest waskie przy udkach to sie wcina, ze tak zekne, i przylega do gumki pieluszki no i wtedy chlonie siusiu.

Domyślnie

Dzieki Sroka musze sprawdzic czy czasem body nam nie szwankuja. Moze i to wina ciuchow a nie samych pieluch.
    Musze przyznac ze maly sika tyle w nocy ze Libero jednorazowki tez nie wytrzymuja. Musze zmieniac 1x w ciagu nocy inaczej bedzie mokry. Moze sprobuje te IB.
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

*Spontaniczne olsnienie* a ile masz juz te pieluchy? tzn byly czesto prane? bo pojemnosc wkladek i AiO rosnie przy pierwszych praniach, tzn pieluch dopiero po paru (przynajmniej 5 a czasem i 10 ) praniach osiagaja swa wlasciwa chlonnosc.

Domyślnie

5 razy prane byly na pewno ale 10 moze jeszcze nie. Nie no one chlona dobrze - tak mi sie wydaje tylko czasem przesiakaja przy nozkach. Tak jakby dobrze nie trzymaly. Ale cala pielucha w srodku jest zwykle mokra...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustomanka

Domyślnie

Na noc dobrze chłonna formowanka bambusowa lub konopna z polakiem od pupy na to otulacz flip i nic nie przecieknie

Uprawnienia umieszczania postów