Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: jak zakładać huggies'y ???

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie jak zakładać huggies'y ???

no poratujcie

małej już tylko na nocki no i nie będę przecież trzymać jednej pieluchy dziennie
    więc kupiłam paczkę huggies'ów takie majteczko pieluchy i nie wiem gdzie jest przód a gdzie tył

piękne obrazki kubusiowe są ale za cholerę nie wiem jak to zakładać

pomijam że śmierdzą okrutnie i ich nie lubię
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

dostałam kiedyś pieluchomajtki, ale innej firmy i tam były zwierzaki - przodem na przodzie i tyłem na pupcię Poza tym powinny być lekko wyprofilowane, jak majtki, ale nawet jak źle założysz, to nic nie będzie.

OT, a moje dziecko nie chce ostatnio spać już w pieluszce - koszmar, żeby założyć (w dzień lata bez)! Ale pije baaardzo dużo wieczorem, więc muszę. Sika tak do 22, a potem ściągam mokrą i do rana śpi bez pieluchy A wczoraj przez sen zawołała "ee" i szczęśliwie nocnik stał koło łóżka - szybka akcja i dalej spać Super się śpi z takim gołym pupaskiem, bo oczywiście nawet spodenek nie da sobie założyć

Domyślnie

no moja się raczej budzi z suchą pieluchą ale czasem rano wstaje przed nami i nie zdążam jej wysadzić
    ale może warto już jej przypilnować bo co będzie w pieluchch pupe kisiła

a w pieluszce są zwierzaki ale oba przodem tylko jedno mniejsze a drugie większe
    ubzdurałam sobie że większe na pupie a mniejsze z przodu ale dziś zwątpiłam bo te pieluchy mają takie rzepy po bokach (które drapią swoją drogą) i jak zakładam tak jak zakładam to te rzepy jakby odwrotnie ale nie wiem no!
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atelka Zobacz posta
    no moja się raczej budzi z suchą pieluchą ale czasem rano wstaje przed nami i nie zdążam jej wysadzić
    ale może warto już jej przypilnować bo co będzie w pieluchch pupe kisiła
    W sumie moja też się często budzi z suchą pieluchą, ale ostatnie dwa dni picie i sikanie obfite - a jak idzie wcześnie spać (19), to wiem, że się zsika i jest tak zmęczona, że nic jej nie obudzi, nawet jak przemięknie ale jak chodzi spać o 21, to już ma sucho do rana. A rano, leń jestem (i ona chyba też), bo się nie zrywamy i czasem nawet pół godziny potrafimy sobie jeszcze leżeć, a ona nie sika w tym czasie, tylko dopiero, jak wyjdziemy z łóżka.
    Niestety czasem tak ma, że nawet rano nie bardzo chce jej się siadać na nocnik (mamy powrót do nocnika, a już deska królowała). Ale pomaga, że mówię: sama zdejmij spodenki i sama usiądź. I tak cały dzień sama się obsługuje, a ja tylko przypominam - oczywiście wpadki nadal są.
    Sorki za OT, ale się chciałam gdzieś wygadać

Chusteryczka

Domyślnie

W pampersach poznawałam zdaje się po wkładzie chłonnym, tam, gdzie go więcej, to na przód, żeby siki łapać, bo kupa to wiadomo Ale tez było jakoś z wielkością zwierząt, tyle, że to tak dawno temu było, że nie pamiętam
    Shilo z eMem i Kreską (12.2008)

http://shilocrafts.blogspot.com/

Bubaje http://bubaje.blogspot.com/

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Używałam ich przy starszaku, ale nie miałam problemu z zakładaniem i w ogóle nie pamiętam co tam jest. Może jak w pieluszkach do pływania takie niby troczki namalowane

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam jeszcze dwie takie i sprawdziłam: większe zwierzę z przodu, mniejsze z numerkiem z tyłu.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

wielkie z przodu.
    a mój leje w nocy... ehhh
    w pieluchę, przez pieluchę, przez pidżamę na prześcieradlo!!!!
    bleee

oj kiedy to będzie- z takim gołym dupaskiem spać??????!!!
    a swoją drogą huggiesy są super w porównaniu z majtkami z pampresa-te to dopiero śmierdzą!!!

ulala.v
    Guest

Domyślnie

ja używałam przy starszym ale w wersji chłopięcej. Miały obrazki z filmu Auta z przodu obrazki były przodem, z tyłu-tyłem i kształt pieluchy sugerował gdzie przód, gdzie tył ale może dziewczęce się róznią trochę kształtem....

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

o kurcze...nie mam pojecia Atelko...
    jak uzywalismy jeszcze jednorazowek, to maz kiedys kupil pampers i wlasnie pieluchomajtki...
    srednio to fajne bylo - nie dosc ze drogie, to bez sensu jak dla nas, bo synio kupe potrafil zrobic i tweyd byla istna ekwilibrystyka, aby te kupe sprawnie z ta pielucha zdjac z malucha...oj sie turlaly bobki po parkiecie
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    Mam jeszcze dwie takie i sprawdziłam: większe zwierzę z przodu, mniejsze z numerkiem z tyłu.
    czyli dobrze że pytam bo odwrotnie wciskam dziecku
    wątpliwości rozwiane

dzięki laseczki :*
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Hehe..a ja na to nie zwróciłam uwagi
    Wykrój z obu stro maja taki sam,ale dzisiaj przyjrzałam się dokładniej i wychodzi na to ze z przodu jest duża postać,z tyłu wystaje z kieszonki mniejsza
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Domyślnie

Przy zdejmowaniu tych pieluch nie ma problemu, bo dają się łatwo rozedrzeć po bokach i wtedy działają, jak zwykle pieluszki

Uprawnienia umieszczania postów