Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
To mamy różowe gałązki na tle wiosennej zieleni![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Właśnie oglądam fotkę z elipsami. Twoją
Na zdjęciu didka ta zieleń nie jest taka mocna jak w elipsach. Ale wiadomo jak z tymi zdjęciami.
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
ja pocze3kam aż będą jakeis prywatne foty to ocenie bo na tych to nie wiem jaki to kolor
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Różowy to raczej identyczny. Ale zielony??? Nie wygląda na zielony![]()
Chłodna zieleń z kropelką ... błękitu, może seledyn![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
własnie zobaczyłam ta zieleń na innym monitorze i jakoś tak hmmm hmmmm....:/
Hanti pewnie sie napali na nie![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Czy ktoś wie jaki to dokładnie kolor "spring green"? Taki widnieje w opisie na didkowej stronie.
Mają w sobie to "coś"![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha