powaznie? tam gdzie jest wymienione kapok, ramie, seide itp na dole po prawej jest rysunek
edit: sie spozniłam![]()
aż to dziwne, że aż taki zbieg okoliczności zaraz po motylkach
hmm... sama nie wiem co o tym myśleć
Mama Kubusiai Basi
Tak to jest w biznesie już.
Ostatnio edytowane przez nemhain ; 25-03-2010 o 18:12
ja nie bardzo rozumiem, to ma byc taki wzór za chuście?
to tylko zapowiedź, to jaki wzór będzie zobaczymy jak wypuszczą chustę.
bez przesady, nie popadajmy w paranoje. I co - kto pierwszy bedzie mial na chuscie gałązki ten zakazuje innych galązek innym?
Kiedy byly wyniki konkursu Nati - dwa tygodnie temu? Mysle, ze jesli ten nowy projekt Didka ma pojawic sie wkrotce, to prace nad nim trwaly juz wczesniej. Motylki to inna sprawa, bo czas miedzy wynikami a wypuszczeniem chusty na rynek byl znacznie dluzszy. Ale z drugiej strony - pamietacie ile w pierwszym konkursie Nati bylo projektow z motylami? Zatrzesienie i to chyba nie wszystkie od jednej osoby.
Poza tym w wolnym rynku to jest wlasnie fajne, ze mozna konkurowac. Efekt - mamy fantastyczne chusty Nati z motylami. I mamy fantastyczne motyle od Didka. Jakby się nie ścigali, to może dalej sprzedawaliby sobie parę pasiaków na krzyż.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
A kto w paranoje popada? Bo teraz ja nie rozumiem.
Jako klientki mamy prawo dyskutować o tym co się na rynku dzieje.
Nie widze w tym paranoi.
Mama Kubusiai Basi
moim zdaniem to bedzie jedwab. Dodali zapowiedź w chustach z dodatkami przędzy zwierzęcej a nie wierzę żeby na lato wełnę wypuszczali. No chyba, że kaszmir.
Wzorek faktycznie łudząco podobny do tego Natibaby... Ładny
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja jestem bardzo ciekawa co też z tej zapowiedzi wyjdzie... nie oczekuje niczego konkretnego ale mam cichą nadzieję na jakąś mega-ultra-zajefajną wiosenno/letnią chustę...
o wzorze nie dyskutuję![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
a ja przegapiłam rozwiazanie konkursu Nati.....
prosze, niech ktos mi podlinkuje, bo szukam i szukam i znalezc nie moge...
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Ale nowy wzór na stronie z didatkami do tkaniny? Bardzo to nie niemieckie...
Mozna by za starych czasów oczekiwać, ze chusta bedzie z domieszka kwiatu wisni![]()
To dwa zupełnie różne projekty są przecież![]()
Ja tez bym sie spodziewala domieszki kwiatu wisni, zwazywszy ze ja niemieckiego ni w ząb nie rozumiem
u nas mamy rysunek tej chusty. Jest brazowo-zolty. Splot jest jako jimowy i u nas pisza ze musi byc len (to tak dziewczynki wygaduja). Moze nawet 50%
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
[/url]
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.