Może jedwab![]()
moze gruby len![]()
Taki delikatny wzór pasuje mi do jedwabiu![]()
Kwitnąca wiśnia to mi się skojarzyła z tym nowym wzorem u Nati, co wygrał w głosowaniu
Mama Kubusiai Basi
a tak w ogole to gdzie ta zapowiedz ? bo ja nie widze
nie widze qrcze poratuje mnie ktos linkiem
![]()
aż to dziwne, że aż taki zbieg okoliczności zaraz po motylkach
hmm... sama nie wiem co o tym myśleć
Mama Kubusiai Basi
Tak to jest w biznesie już.
Ostatnio edytowane przez nemhain ; 25-03-2010 o 18:12
bez przesady, nie popadajmy w paranoje. I co - kto pierwszy bedzie mial na chuscie gałązki ten zakazuje innych galązek innym?
Kiedy byly wyniki konkursu Nati - dwa tygodnie temu? Mysle, ze jesli ten nowy projekt Didka ma pojawic sie wkrotce, to prace nad nim trwaly juz wczesniej. Motylki to inna sprawa, bo czas miedzy wynikami a wypuszczeniem chusty na rynek byl znacznie dluzszy. Ale z drugiej strony - pamietacie ile w pierwszym konkursie Nati bylo projektow z motylami? Zatrzesienie i to chyba nie wszystkie od jednej osoby.
Poza tym w wolnym rynku to jest wlasnie fajne, ze mozna konkurowac. Efekt - mamy fantastyczne chusty Nati z motylami. I mamy fantastyczne motyle od Didka. Jakby się nie ścigali, to może dalej sprzedawaliby sobie parę pasiaków na krzyż.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
tylko nie kwiatki... niech to nie będzie len 50%, pliz...
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
może nie ejstem na czasie od 2 tygodni z nówkami ale czy te elipsy żółte dawno weszły ?
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Jakiś tydzien temu się pojawiły.