która z Was była w czarnej manduce?![]()
która z Was była w czarnej manduce?![]()
Yyy moze ja?Bylam w poniedzialek w piekarni i Zo była w czarnej manduce. A ja w czerwonej kurtce SK. To ja??
![]()
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
hmm błaś z koleżanką? a kojarzysz wszędobylską 2-latkę w piekarni to moja Zofia![]()
Byłam z siostrzenicą (taką prawie dorosłą) i 7-mio letnią córkęA jakiegoś małego brzdąca kojarzę - jeśli dobrze pamiętam to o jakąś bułkę się upominała
![]()
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
taaak to moja Zośka to znaczy że to Ty byłaś bardzo mi miłokolejnym razem Cię zaczepię
Dzisiaj szłam pod piekarnią, donoszę, że nikogo nie widziałam![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
chyba musimy sie wszystkie wkońcu spotkać![]()
Karolinka251 - zaczepiaj koniecznie! Ja w poniedzialek wracalam od lekarza z chorą Zosią, ja też chora więc się za bardzo nie rozglądałam. Ale nastepnym razem bede wgapiac się we wszystkichKammika to chyba bym poznała bo się już oko w oko widziałysmy
![]()
oj, ale nas dużo na pradze pdfajnie!
Zu - czerwiec 2009