no ja też się zestresowałam :/ ale również cieszę się z "powrotu" tylko qrcze trochę to upierdliwe i zastanawiam się czy można by coś zrobic by takie sytuacje nie powtazrały się hmmmm.,
no ja też się zestresowałam :/ ale również cieszę się z "powrotu" tylko qrcze trochę to upierdliwe i zastanawiam się czy można by coś zrobic by takie sytuacje nie powtazrały się hmmmm.,
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ja wczoraj z nudow do kina poszlam![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
ufff
normalnie mnie nosi od wczoraj
jestem uzależniona...:~
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
Oj jak dobrze, że jesteście!!!Bałam się, że to dłużej potrwa! Bardzo się cieszę, że Was widzę!
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Chociaż mam co w pracy w czasie przerwy czytać
tez myslalam ze tylko u mnie takie problemy zwlaszcza ze na swoje konto z uniwerku tez wejsc nie moglam (wieczorem maz mnie oswiecil ze mieli problemy z serwerem)
ps. dom wysprzatalam wczoraj i dwudaniowy obiad zrobilam![]()
...
przeżyłam dzień grozy
.... i po odwyku![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Po wczorajszy, braku łączności ....
Witajcie jestem Wlaszczka i jestem uzależniona od FORUM...
Kiedy wczoraj się nie mogłam zalogować po pierwsze mąż ze mnie się nabijał, że mi bana zrobili i to takiego nawet się strona nie wyświetla. Po drugie muszę się tu przyznać, że wściekła chodziłam cały dzień. Normalnie jak jakiś nie przymierzając alkoholik
EDIT A rano jak tylko otworzyłam oczy mąż do mnie sprawdzałaś, czy działa forum? Wredny, czy mi się wydaje?
Ostatnio edytowane przez Wlaszczka ; 24-03-2010 o 19:54