Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: mam swojego APLX!

Domyślnie mam swojego APLX!

Kupiłam tutaj na bazarku wzór cocoa. I jest cudowny! Mały ma 3,5 miesiąca, więc nosiłam na krótko w domu. Na spacery na razie tylko chusta. Ale nosidło jest śliczne. Wzór super, pasy wystarczająco miękkie. Panel otula małego. łatwo się zakłada, dociąga. Już nie mogę się doczekać wiosny i lata, kiedy będę nosiła częsciej i dłużej w APLX.
    Jedyna rzecz , która mnie niepokoi, to klamry. widziałam manducowe i te są jakieś takie zwyczajne. Chyba będe miała schizy, ze się rozepną i kupię sobie gumkę i założę wokół klamry
    Zdarzyło Wam się odpięcie klamry w jakimkolwiek nosidle?
    Michał 28.09.2007
    Tomek 15.12.2009
    http://marteczkowo.blogspot.com/

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martusia_martusia Zobacz posta
    Kupiłam tutaj na bazarku wzór cocoa. I jest cudowny! Mały ma 3,5 miesiąca, więc nosiłam na krótko w domu. Na spacery na razie tylko chusta. Ale nosidło jest śliczne. Wzór super, pasy wystarczająco miękkie. Panel otula małego. łatwo się zakłada, dociąga. Już nie mogę się doczekać wiosny i lata, kiedy będę nosiła częsciej i dłużej w APLX.
    Jedyna rzecz , która mnie niepokoi, to klamry. widziałam manducowe i te są jakieś takie zwyczajne. Chyba będe miała schizy, ze się rozepną i kupię sobie gumkę i założę wokół klamry
    Zdarzyło Wam się odpięcie klamry w jakimkolwiek nosidle?
    IMHO dziecko masz za małe na APLX
    Klamry mi sie nigdy w ŻADNYM nie rozpięły

Chusteryczka Awatar Musli
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Mi tez sie nic nei rozpielo, ani nie slyszalam o takim przypadku. Poczekaj moze z tym angelpackiem az dziecko usiadzie.
    nie ma mnie, wracam w niedzielę

blog http://szandorowemusli.blogspot.com
    dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com

Domyślnie

Ja mam na razie malo doswiadczenia z nosidlami, bo od paru miesiecy mamy dopiero. No i tylko z AngelPackiem sie zapoznalam na razie. Ale rowniez nigdy mi sie nie odpial.

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Super że kupiłaś to nosidło. Miałam identyczne i kocham je miłością dozgonną chociaż niestety musiałam je sprzedać bo dzieć z niego wyrósł. Testowałam różne nosidła i to jest zdecydowanie najwygodniejsze z tych co miałam (wiem że bluźnię ale u mnie bije na łeb na szyję np Manduce).
    Klamry są atestowane i nie słyszałam aby komuś się odpięły.
    I dziewczyny mają rację poczekaj trochę z noszeniem swojego maluszka.
    Miłego noszenia

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Martusiu,bardzo ładny jest ten Aplx
    Jeżeli chodzi o pytanie o klamre,to nigdy mi się nie rozpieła w żadnym nosidle.
    Dobry pomysł z tymi gumkami Jezeli będziesz czuła się pewniej,to czemu by nie
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Domyślnie

napisałam że na razie chusta a nosiłam tylko w domu na krótko, bo nie mogłam się oprzeć Wiem, że jeszcze trochę za wcześnie. Chociaz producent pisze , ze od 3 miesiąca, ale rzeczywiście w chuście lepiej jest podparte dziecko.
    Michał 28.09.2007
    Tomek 15.12.2009
    http://marteczkowo.blogspot.com/

Chustoholiczka

Domyślnie a mnie się rozpieła sprzączka...

... ale w wisiadle Womaru

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cobra Zobacz posta
    ... ale w wisiadle Womaru
    no to masz nauczke

Uprawnienia umieszczania postów