mam dwie wiadomości : dobrą i złą!
1.DOBRA
Obroniłam dziś dziecko przed WOMAREM
pojechałam z Blanką do baby fanta w Lublinie (tu u nas jeden z najwiekszych sklepów z artykułami dla dzieci). no i przy okazji sprawdziłam jak wygląda sprawa z chustami. Było kilka chust rapalu. A WOmaru i toreb na dzieci - ZATRZĘSIENIE. I traf chciał, ze akurat jak stałam przy tej półce - podeszła do niej para z dzieckiem (jak sie potem okałało w wieku 4,5 miesiąca). No i oglądają - a ja modły wznosze - tylko nie WOMAR. Wybrała ona - wisiadełko za 65 zł. Gdy on powiedział "To bierzemy" uśmiechnęłam się jak to ja tylko potrafie i zainterweniowałam. Przeprosiłam, ze sie wtrącam i poprosiłam by sie nie obrażali. Nie obrazili sie - wręcz przeciwnie. Powiedziałam im najprościej jak umiałam dlaczego wisiadła są złe.
POkazałam różnice między ułożeniem spiącej w chuscie Blanki a wiszącego na zdjeciu WOMARU dziecka. Para podziekowała, odłozyła wisiadło. chciałam dac numer telefonu, i mówiłam o spotkaniach chustowych. Ale nie chciałam sie tez za bardzo narzucac.
Powiedziałam tez o niosidłach ergonomicznych i zaprosiłam na forum.
2. ZŁA
Womar króluje!!!!!!mad
Jest tego badziewia zatrzęsienie!!!! Paskudne sztywne badziewie. Az wlazłam na ich strone - pełen wachlarz modeli
. A w dziale prasa sie szczycą , ze ktos tam w jakims serialu nosi w ich wisiadle. No i jest branie potem......niestety.
A! I jeszcze jedno! Było w tym sklepie nosidło Baby BjornTo mozliwe zeby to cos kosztowało 555 zł????
![]()

. Było kilka chust rapalu. A WOmaru i toreb na dzieci - ZATRZĘSIENIE. I traf chciał, ze akurat jak stałam przy tej półce - podeszła do niej para z dzieckiem (jak sie potem okałało w wieku 4,5 miesiąca). No i oglądają - a ja modły wznosze - tylko nie WOMAR. Wybrała ona - wisiadełko za 65 zł. Gdy on powiedział "To bierzemy" uśmiechnęłam się jak to ja tylko potrafie i zainterweniowałam. Przeprosiłam, ze sie wtrącam i poprosiłam by sie nie obrażali. Nie obrazili sie - wręcz przeciwnie. Powiedziałam im najprościej jak umiałam dlaczego wisiadła są złe.
.
mad
Jest tego badziewia zatrzęsienie!!!! Paskudne sztywne badziewie. Az wlazłam na ich strone - pełen wachlarz modeli
To mozliwe zeby to cos kosztowało 555 zł????
Odpowiedz z cytatem