Ja zadam pytanie inaczej - czy w zwykłych zagranicznych sklepach z rzeczami dla dzieci można dostać ergonomiki?
Na Amazonie, gdzie jest niemal wszystko, ergo (tzn nosidłą firmy ergo) są, ale już na stronie popularnego toysrus nie ma. To chyba kwestia tego, że firmy produkujące ergonomiki są zazwyczaj niewielkie, a nosidła drogie.
Żeby ludzie byli gotowi wydać tyle pieniędzy na - jednak - kawałek szmaty, musiałaby być zapoczątkowana taka moda. Czy ja wiem? Angelina Jollie nosząca nie w BB, a w ergonomiku, jakaś potężna kampania reklamowa i prasowa. A na to producenci ergonomików są chyba za mali. A sklepy nie lubią inwestować w rzeczy, w których trzeba zamrozić poważniejsze sumy, a sprzedaż jest obarczona sporym ryzykiem. Taniej wziąć womara, pewniej wziąć BB.

Odpowiedz z cytatem

. Było kilka chust rapalu. A WOmaru i toreb na dzieci - ZATRZĘSIENIE. I traf chciał, ze akurat jak stałam przy tej półce - podeszła do niej para z dzieckiem (jak sie potem okałało w wieku 4,5 miesiąca). No i oglądają - a ja modły wznosze - tylko nie WOMAR. Wybrała ona - wisiadełko za 65 zł. Gdy on powiedział "To bierzemy" uśmiechnęłam się jak to ja tylko potrafie i zainterweniowałam. Przeprosiłam, ze sie wtrącam i poprosiłam by sie nie obrażali. Nie obrazili sie - wręcz przeciwnie. Powiedziałam im najprościej jak umiałam dlaczego wisiadła są złe.
.
mad
Jest tego badziewia zatrzęsienie!!!! Paskudne sztywne badziewie. Az wlazłam na ich strone - pełen wachlarz modeli
To mozliwe zeby to cos kosztowało 555 zł????