Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: chyba glupie pytanie bardzo niedoswiadczonej

Chusteryczka

Domyślnie chyba glupie pytanie bardzo niedoswiadczonej

Planuje zaczac uzywac pieluch wielo- na serwisie aukcyjnym zakupilam kieszonki, ladne z wzorkiem w krowe, sprzedajaca oczywiscie napisala ze pieluche zakladamy wzorkiem na wierzch, zeby bylo ladnie. Mam duze watpliwosci- po pierwsze wygodniej i funkcjonalniej zalozyc pieluche wzorkiem do wewnatrz.
    I ktoraz z forumek pisala o swoim mezu co zakladal pieluche ( w krowe!) odwrotnie.
    http://img96.imageshack.us/img96/113...nkydiapera.jpg
    tak wyglada pielucha.

Chustoholiczka Awatar pomidore

Domyślnie

IMO krowa na zewnątrz powina być

Dlaczego wygodniej i funkcjonalniej wg Ciebie do środka?? Nie ma opcji zeby było lepiej krową do środka
    M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Ja jestem poczatkująca dośc, ale moje kieszonki sa z PULem na zewnątrz, a polarek w środku. Dzięki temu mocz jest wchłaniany do środka, nie wydostaje się na zewnątrz, a polar nie pozwala mu na kontakt ze skórą dziecka.
    Gdybym założyła odwrotnie, nic by się nie wchłonęło, bo PUL nie przepusciłby moczu do środka.

Pomijając fakt, że moje są szyte w taki sposób, że sama pielucha układa się w odpowiednią stronę.
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    I ktoraz z forumek pisala o swoim mezu co zakladal pieluche ( w krowe!) odwrotnie.
    tak wyglada pielucha.
    To była inna krowa. Polarowa

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Po raz trzeci powtarzam wzorkiem na zewnatrz nie ma innej opcji,raz ze takiej pieluchy z Pul minkee nie zapniesz jesli bedzie on wewnatrz,dwa ze wilgoc nie dojdzie do wkladow bo PUL jej nie przepusci-po to on jest tam
    Planuje zaczac uzywac pieluch wielo- na serwisie aukcyjnym zakupilam kieszonki, ladne z wzorkiem w krowe, sprzedajaca oczywiscie napisala ze pieluche zakladamy wzorkiem na wierzch, zeby bylo ladnie. Mam duze watpliwosci- po pierwsze wygodniej i funkcjonalniej zalozyc pieluche wzorkiem do wewnatrz.
    tak wyglada pielucha.

Chusteryczka

Domyślnie

ok, juz wierze, tez mi wydawalo sie na poczatku, ze wzorek powinien byc na zewnatrz, ale pozniej mocno zmylil mnie post mamki klamki
    btw, pieluche zapielam odwrotnie- nie na dziecku, zapiac sie dalo i wygladalo ok.
    Przepraszam za zamieszanie
    Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 21-03-2010 o 14:14

Chustoholiczka Awatar pomidore

Domyślnie

ok, juz wierze, tez mi wydawalo sie na poczatku, ze wzorek powinien byc na zewnatrz, ale pozniej mocno zmylil mnie post mamki klamki
    btw, pieluche zapielam odwrotnie- nie na dziecku, zapiac sie dalo i wygladalo ok.
    Przepraszam za zamieszanie
    Nie masz za co przepraszać kto pyta nie błądzi, nie?
    M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To nie ja pisałam o mężu, ale wiem o którą pieluchę chodziło To się odezwałam.

Uprawnienia umieszczania postów