Pokaż wyniki od 1 do 20 z 113

Wątek: historia forum

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

OMG... tytul tego watku uswiadomil mi, ze uczestniczylam w tworzeniu jakiejs wartosciowej historii
    Jak to dobrze, ze Jazzoo kiedys zgooglowala "chusty w PL"

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Naprawdę dla Jazzoo wielkie brawa , to jedyne takie miejsce w sieci, gdzie nie ma pyskówek i naskakiwania... naprawdę bardzo fajnie tu być

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

A aj dopiero znalazłąm ten temat. Ale fajnie! Wielkie dzięki Jazoo! To forum rzeczywiscie zmienia podejscie do macierzyństwa.

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Domyślnie

Ja tu od nie dawna.
    Ale dzięki temu forum szyję spodenki dla Synka (do głowy by mi nie przyszło, że to takie proste)
    robię zabawki na drutach, właśnie zamierzam zacząć wychowywać bez pieluch moje drugie dziecko, czekam na wielo no i noszę w chustach.
    Z że noszę to zarażam tez innych. Taki łańcuszek
    Dziękuję.
    I taka refleksja - dziewczyny Wy tu już 3 lat siedzicie! Zawsze mi się wydawało, że fora to tak na chwilę.. A można wsiąknąć z kretesem.
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

Do wielkich podziękowań dołączam i JA

Rzeczywiście, forum UZALEŻNIA! Nie można przestać... aż się człowiek "przeje" i musi odpocząć, ale i tak się tu wraca. Najważniejsze, że wraca się i dostaje się tylko to co najlepsze - poznaje się ludzi, znaleźć tu można rady mam doświadczonych, można podzielić się tym /z/czym się żyje, no i najważniejsze - można uwierzyć w siłę matki

Anię próbowałam nosić w chuście, jednak nie miałam pomocy, ale dzięki odwiedzeniu dziewczyn z forum w naszej szkole rodzenia, trafiłam tu! I już tu zostanę Wiem, że drugie dziecię będę nosić, nosić i jeszcze raz nosić! Dodatkowo dowiedziałam się wielu wartościowych rzeczy, odnalazłam sposób na oszczędność i rozrzutność - pieluchy wielo

No i najważniejsze o czym pisała Jazoo... nie ma tu zajadłości, złośliwości, nieprzyjemnych przytyków... Aż miło! Jak wśród rodziny, jak wśród SWOICH

Wspaniałe miejsce stworzyłaś Jazzooo i bardzo się cieszę, że i ja tu trafiłam! Oby ta rodzina tylko sie rozwijała...!

Domyślnie

Ja tu dopiero co trafiłam. Fajny wątek Przed chwilą wyszedł ode mnie kuzyn i właśnie mu mówiłam że znalazłam dla siebie nowe forum. śmiał się (że jak mi towarzystwo nie odpowiada to zmieniam) bo to już któreś z kolei. Od miesiąca mam internet w domu i szukam miejsca dla siebie. Na każdym kolejnym coś mi nie pasowało, aż w końcu tutaj znalazłam takie ciepłe miejsce gdzie nie mam dziwnych poglądów tylko naturalne. Myślę że się tutaj zadomowię I może jakąś sąsiadkę znajdę
    Przemuś 28.12.2010
    Antoś 25.10.2013
    http://matkadzika.blogspot.com/

Chustomanka Awatar Gardenia
    Miejscowość
    BW / Gorce

Domyślnie

Oooo wreszcie sie dokształciłam w historii forum.
    Ciekawiło mnie to od dłuższego czasu.

Ze swojej strony chcę dodać, że chustoforum bardzo wiele zawdzięczam.
    Dziękuję Jazzoo!
    mama przedszkolaków

Uprawnienia umieszczania postów