-
Chustoholiczka
-
Chusteryczka
-
Chustomanka
A aj dopiero znalazłąm ten temat. Ale fajnie! Wielkie dzięki Jazoo! To forum rzeczywiscie zmienia podejscie do macierzyństwa.
-
Chustomanka
-
Chusteryczka
Do wielkich podziękowań dołączam i JA 
Rzeczywiście, forum UZALEŻNIA! Nie można przestać... aż się człowiek "przeje" i musi odpocząć, ale i tak się tu wraca. Najważniejsze, że wraca się i dostaje się tylko to co najlepsze - poznaje się ludzi, znaleźć tu można rady mam doświadczonych, można podzielić się tym /z/czym się żyje, no i najważniejsze - można uwierzyć w siłę matki 
Anię próbowałam nosić w chuście, jednak nie miałam pomocy, ale dzięki odwiedzeniu dziewczyn z forum w naszej szkole rodzenia, trafiłam tu! I już tu zostanę
Wiem, że drugie dziecię będę nosić, nosić i jeszcze raz nosić! Dodatkowo dowiedziałam się wielu wartościowych rzeczy, odnalazłam sposób na oszczędność i rozrzutność - pieluchy wielo 
No i najważniejsze o czym pisała Jazoo... nie ma tu zajadłości, złośliwości, nieprzyjemnych przytyków... Aż miło! Jak wśród rodziny, jak wśród SWOICH 
Wspaniałe miejsce stworzyłaś Jazzooo i bardzo się cieszę, że i ja tu trafiłam! Oby ta rodzina tylko sie rozwijała...!
-
Chustofanka
-
Chustomanka
Oooo wreszcie sie dokształciłam w historii forum.
Ciekawiło mnie to od dłuższego czasu.
Ze swojej strony chcę dodać, że chustoforum bardzo wiele zawdzięczam.
Dziękuję Jazzoo!
Uprawnienia umieszczania postów