Pokaż wyniki od 1 do 20 z 113

Wątek: historia forum

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zochmama Zobacz posta
    Tak sobie myslę, ze forum jest zastępstwem zwiazków między kobietami różnych pokoleń jak to kiedyś było, ze baby sie razem trzymały i gadały-o naturze, kobiecosci, miłości, dzieciach, sposobach na życie i ogólnei babskich tajemnicach. Mi bardzo brak było takiego czegos w realu, a forum tę potrzebe zaspokaja (no, może częściowo, bo jednak fajnie by było na żywo się z kimś spotkać... Tego zazdroszczę mieskającym w wiekszych chustowych miastach). M się nabija, że "antropologiczne teorie" do forum dorabiam
    A wiesz, że coś w tym jest... Kiedyś to kobity wszelkiego wieku spotykały się np na takim darciu pierza i obgadały wszystko i wszystkich, teraz spotkać się w dwie baby ciężko a co dopiero w większym gronie...
    Teoria wg mnie bardzo dobra
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    A wiesz, że coś w tym jest... Kiedyś to kobity wszelkiego wieku spotykały się np na takim darciu pierza i obgadały wszystko i wszystkich, teraz spotkać się w dwie baby ciężko a co dopiero w większym gronie...
    dla mnie pierwsze 2 miesiące życia Magdy to była pustka i kompletna samotność. w rodzinie i wśród sąsiadów - zero małych dzieci. nawet spytać nie miałam kogo o najprostsze dzieciowe sprawy, że o gadaniu "o kupkach" nie wspomnę. i z tych samotnych spacerów i siedzenia w necie wpadłam w ramiona forum i dziewczyn w św.Annie. i tak skończyło się samotne spacerowanie

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    No właśnie tego darcia pierza mi w zyciu brakuje, szycia patchworków...
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Uprawnienia umieszczania postów