Pokaż wyniki od 1 do 20 z 113

Wątek: historia forum

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorulka Zobacz posta
    Ja podczytywalam dostepne watki z szaro-pomaranczowego i chyba na takim sie logowalam. A na dobre wsiaknełam w zielonkę
    ja miałam to samo. Wsiąkłam w zielone chustoforum, choć ja za zieleniami nie za bardzo przepadam
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

No tak ja myśląc o brązowym myślałam o tym pomarańczowo-szarym Ale już mi się ten pierwszy brąz przypomniał Zalogowałam się jeszcze w ciąży i przez 3 miesiące tylko forum podczytywałam i się zastanawiałam po kiego kija im tyle chust jest Teraz już wiem A wątek hanti tyle 'starych' forumek mi przypomniał, Vega, Donkaczka, a-linka, kobra, nitka, andziulindzia...Ech...
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chusteryczka

Domyślnie

Ja również baardzo dziękuję... tak sobie nawet pomyślałam, że depresja poporodowa mnie może ominie tym razem dzięki temu schronieniu miłemu
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Dla mnie to forum zawsze bedzie sie kojarzyc z wczesnymi miesiacami mojego synka. Orli konczy niedlugo 3 lata, jestemy tutaj juz tak dlugo. Poznalam tyle fantastycznych dziewczyn, z niektorymi szczerze sie przyjaznie. Pamietam wypieki na twarzy, gdy dostalam swoje pierwsze indio (czerwiec 2007), gdy testowalam pierwsze nosidla, pamietam jak zmienialy sie mietusie szyte przez nasze forumowe kolezanki, pamietach wiele ''pierwszych'' rzeczy tutaj na forum. Fajnie, ze jest takie miejsce, wiem, ze gdy moj mlodzieniec wyrosnie z noszenia to nadal bede tutaj zagladac.

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

fajnie, że się screeny pojawiły. ja zaczynałam w epoce szaro-pomarańczowego, fajne było to zestawienie. teraz jakoś tak chłodno, ale tylko kolorystycznie
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Oooo zapomniałam,że czytanie zaczynałam od szarości.Moje ulubione było zielone
    Ale w każdej wersji dla mnie jest to miejsce ciepłe i pełne pozytywnej energii.
    Jazoo

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ale fajny wątek. I moje powitanie w wątku zalinkowanym przez Mart było.... ech cieszę się że tu trafiłam. No i pamiętam kolorki od brązowego

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rebelka Zobacz posta
    No tak ja myśląc o brązowym myślałam o tym pomarańczowo-szarym Ale już mi się ten pierwszy brąz przypomniał Zalogowałam się jeszcze w ciąży i przez 3 miesiące tylko forum podczytywałam i się zastanawiałam po kiego kija im tyle chust jest Teraz już wiem A wątek hanti tyle 'starych' forumek mi przypomniał, Vega, Donkaczka, a-linka, kobra, nitka, andziulindzia...Ech...
    duże mamy dzieci już
    z chust wyrastają to i mamy rzadziej tutaj zaglądają...

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Ząbki

Domyślnie

beczę... się wzruszyłam tym co piszecie, a także dlatego, że dzięki Wam odkrywam siebie, moje potrzeby, potrzeby moich dzieci, zaczęłam ufać swojej intuicji, odkryłam nowe możliwości. Wspieramy się nawzajem, dopingujemy, popychamy do działania, chwalimy i to daje dużo siły i energii. Dobrej energii.

To forum to wspaniałe miejsce- Dzięki Jazzo! I Wam wszystkim dziękuję.
    Jazzo to może wrócimy do tego szaro-pomarańczowego???

Chusteryczka Awatar Zelda
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ja pamietam wszystkie kolory forum,
    zaczynalam od brazowego

gdyby nie to forum, moje zycie byloby inne, na pewno!
    dziekuje
    Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
    Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
    moj blog

POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
    MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam
    DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
    gosia_nubik

Chustomanka Awatar isia77
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Bez dwóch zdań, to forum miało największy wpływ na moje macierzyństwo. Dziękuję. W imieniu swoim i córki.
    Karolina 20.11.2008; Aleksander 16.08.2011; Bartosz 21.05.2018.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Być może słowo "dziękuję" brzmi banalnie, ale chciałabym Tobie Jazzoo w tym miejscu podziękować.
    Forum stało się realną częścią mojego życia-z kilkoma przemiłymi forumkami spotykam się w realu.
    Natomiast dzięki wielu mądrym mamom, moje spojrzenie na macierzyństwo uległo pewnym przeobrażeniom.

Uprawnienia umieszczania postów