No tak ja myśląc o brązowym myślałam o tym pomarańczowo-szarymAle już mi się ten pierwszy brąz przypomniał
Zalogowałam się jeszcze w ciąży i przez 3 miesiące tylko forum podczytywałam i się zastanawiałam po kiego kija im tyle chust jest
Teraz już wiem
A wątek hanti tyle 'starych' forumek mi przypomniał, Vega, Donkaczka, a-linka, kobra, nitka, andziulindzia...Ech...
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Dla mnie to forum zawsze bedzie sie kojarzyc z wczesnymi miesiacami mojego synka. Orli konczy niedlugo 3 lata, jestemy tutaj juz tak dlugo. Poznalam tyle fantastycznych dziewczyn, z niektorymi szczerze sie przyjaznie. Pamietam wypieki na twarzy, gdy dostalam swoje pierwsze indio (czerwiec 2007), gdy testowalam pierwsze nosidla, pamietam jak zmienialy sie mietusie szyte przez nasze forumowe kolezanki, pamietach wiele ''pierwszych'' rzeczy tutaj na forum. Fajnie, ze jest takie miejsce, wiem, ze gdy moj mlodzieniec wyrosnie z noszenia to nadal bede tutaj zagladac.
fajnie, że się screeny pojawiły. ja zaczynałam w epoce szaro-pomarańczowego, fajne było to zestawienie. teraz jakoś tak chłodno, ale tylko kolorystycznie![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Oooo zapomniałam,że czytanie zaczynałam od szarości.Moje ulubione było zielone
Ale w każdej wersji dla mnie jest to miejsce ciepłe i pełne pozytywnej energii.
Jazoo![]()
Ale fajny wątek. I moje powitanie w wątku zalinkowanym przez Mart było.... ech cieszę się że tu trafiłam. No i pamiętam kolorki od brązowego![]()
beczę... się wzruszyłam tym co piszecie, a także dlatego, że dzięki Wam odkrywam siebie, moje potrzeby, potrzeby moich dzieci, zaczęłam ufać swojej intuicji, odkryłam nowe możliwości. Wspieramy się nawzajem, dopingujemy, popychamy do działania, chwalimy i to daje dużo siły i energii. Dobrej energii.
To forum to wspaniałe miejsce- Dzięki Jazzo! I Wam wszystkim dziękuję.
Jazzo to może wrócimy do tego szaro-pomarańczowego???
ja pamietam wszystkie kolory forum,
zaczynalam od brazowego
gdyby nie to forum, moje zycie byloby inne, na pewno!
dziekuje![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
Być może słowo "dziękuję" brzmi banalnie, ale chciałabym Tobie Jazzoo w tym miejscu podziękować.
Forum stało się realną częścią mojego życia-z kilkoma przemiłymi forumkami spotykam się w realu.
Natomiast dzięki wielu mądrym mamom, moje spojrzenie na macierzyństwo uległo pewnym przeobrażeniom.