To ja postuluję temat przykleić, powstawiać trochę statystyk, skanów z poprzednich wersji - będziemy wspominać z łezką w oku i swoim wnukom opowiadać "a babcia to mamusię/tatusia też nosiła i na forum przesiadywała"...![]()
To ja postuluję temat przykleić, powstawiać trochę statystyk, skanów z poprzednich wersji - będziemy wspominać z łezką w oku i swoim wnukom opowiadać "a babcia to mamusię/tatusia też nosiła i na forum przesiadywała"...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dzięki, dzięki, dzięki!!!!!! To JEDYNE takie forumJedyne, na którym gościłam tak długo. Normalnie WAS uwielbiam
![]()
A ja do starszyznyForumowej mam pytanie czy dobrze myślę, że przed brązowym forum był jeszcze inny kolor? Kojarzy mi się, że coś jak ten ale nie jestem pewna.
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Aa czyli brązowy był ten zupełnie pierwszy a później szary? I z szarego na zielone przeszło? Szkoda, że skanów nie robiłam![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
ale szary to chyba tylko przez chwilę był.. jakoś przed zmianą na zielony?
a przed brązowym na pewno był jakis "neutralny" niebieski czy coś??
Ostatnio edytowane przez Kanga ; 21-03-2010 o 23:10
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Dziękczynnie bedzie, ale krótko.
Forum otwarło moje spojrzenie na macierzyństwo i nie tylko
Za co stokrotne dzieki![]()
![]()
![]()
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
ja pamiętam wątek powitalny hanti: http://www.chusty.info/forum/showthr...ght=jako%C5%9B
jak się logowałam w październiku 07 to forum było "do ogarnięcia". można było spokojnie przeczytać wszystkoa teraz......
dla mnie to miejsce też jest specjalne i na pewno byłabym inną mamą bez niego.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
ja zaczynałam z forum szaro-pomarańczowym
ten wystrój podbił me serce.
no i wsiąkłam. nie tylko ze względu na walory estetyczne![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3