Dzięki JazooZa stworzenie forum, naprawdę jest to suuuuper miejsce
![]()
Dzięki JazooZa stworzenie forum, naprawdę jest to suuuuper miejsce
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Jazzoo dziękuję Ci ogromnie, za tworzenie tego forum.
Jedna osoba a udało się dzięki jej pomysłowi tyle zmienić!
Myślę podobnie jak Leika, nie byłoby tyle nas gdyby nie to miejsce. To podpora i kompendium wiedzy dla chustonoszących.
Dzięki Jazzoo za stworzenie takiego miejsca... za uzależnienie też
To kiedy forum obchodzi urodziny?
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Oj, ja też dziękuję BARDZO za forum. Raz, że ułatwiło mi rozpoczęcie przygody z chustami. Dwa, że dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy. Trzy, że odkryłam pieluszki wielo. Cztery, NAJWAŻNIEJSZE - jestem zupełnie inną mamą niż półtora roku temu.
Mam więc wobec Ciebie Jazoo i wobec wszystkich użytkowników ogromny dług wdzięczności. Piszę to całkowicie serio.
![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Szczerze mówiąc byłam pewna, że mi zalinkujecie taki temat, jak to możliwe ze wczesniej go nie było?
Piękna historia, i urodzinki forumowe niedługo... Jazzoo pomyśl, na ile żyć Twoja decyzja i praca miało/ma wpływ. Ja też czuję, że jestem inna mamą niż bym była gdyby nie forum. Dzięki Wam wszystkim-Jazzoo, moderatorkom, forumkom!
![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
ja też uwielbiam to forum. wchodze na nie 3-4razy dziennie, jestem dosłownie uzależniona wieści o was, chustach, waszych przygodach i zmrwieniach zwiazanych z chustami. to moje poczatki, ale wiem, ze zagoszcze z wami na dlugo. dzieki Jazoo!!