Piękna jest!!! i Ciągle nie wierze, ze jest moja![]()
dziewczyny, żebyście widziały te rozterki wczoraj!
nati czy leo, nati czy leo, leo czy nati.............
nawet była próba podpuszczenia magdalenki, żeby wybrała kolor![]()
goralica - na pewno będziesz zachwycona.
(z nati pewnie też byś była..)
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
ja chcesz to magdalenka pomoże...Zamieszczone przez goralica
ona tylko niebieskiego nie lubi (po mamie)
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
gratuluję, uwielbiam leosia, ma tylko dylemat czy natur czy turkusowy![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
to ja jeszcze raz powtorze: chusta ma przepiekny kolor, super sie z wami komponuje![]()
Goralica, ubiegłam Cię o jeden dzień, ja swojego w piątek odebrałam na poczcie. Prawda, że cudowny? Jak capuccino, kawka z mlekiem albo lody kawowe. O motaniu się pisałam przy okazji Leo rouge. Dodam tylko, że o ile w pozostałych kolorkach Leosia wzór się "rozmywa", to w natur jest bardzo wyraźny. No i te brzegi - jeden jasny, drugi kawowy! Dla mnie ta chusta to poezja na lato!
goralica - przepieknie wygladacie! leos to jednak klasa chusta - to nawet na zdjeciach widac, jak dziecko jest przyklejone do nosicielaa i jaki wezelek malutki - miodzio!
piękności! gratuluję!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Super wygladacie!
Naprawde wa pasuje ta chusta!
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
pięknie Wampo prostu pięknie
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
ja tak sie zakochałam i to w ciągu minuty,że moja miłośc (juz miesieczna) do ulli poszła sobie w las i właśnie wpłaciłam kase za leoAha M nic nie wie ,bo siedzi obrażony w drugim pokoju ,więc musiałam jakoś swoje emocje uspokoić
DDD
PIĘKNA
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
od 2008 roku nic sie nie zmieniło? chusty są wciąż takie same?