Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dziec mi sie odpieluchowal!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar mamaija

Domyślnie

Gratulacje- u nas długo to trało az pewnego dnia Mela powiedziała-mamo- nie chce pieluszki!!!!!!o tego dnia zakładam jej pieluszke w nocy bo jeszcze nie ma odruchu pobudki do siusiania podczas snu ale rano juz sama uzywa nocniczka zdejmujac sobie pieluszke pieluszkę.

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

ja na dobra sprawe nocnika nigdy nie uzywalam. Kupilam kiedys ale stal i sie kurzyl. Treningow nocnikowych u nas nie bylo. Jedyne co to omawialismy czesto zawartosc pieluchy i Madame "towarzyszyla" mi w zawsze w toalecie uwaznie sie przygladajac zdarzeniu

Chustofanka Awatar pawimi
    Miejscowość
    Lake Villa, USA

Domyślnie

Gratulacje!!! u nas podobnie dziec sie nam sam odpieluchowal chociaz spodziewalam sie dlugiej walki ...starszy braciszek niestety ponad 3 lata uporczywie lal w gacie a zaprzestal wlasciwie dzieki przekochanej i cierpliwej nauczycielce w przedszkolu...wstyd ale poklamalam ze na bank odpieluchowany bo taki warunek byl do przyjecia Kobietka ze go kochala tego mojego szkraba zatajila moje klamstwo i sama go skutecznie odpieluchowala. No i tutaj tez sie szykowalam na meczarnie wieloletnia a moje dziecie zaraz po kupieniu nakladki na dorosly kibel (nocnika nie toleruje i natychmiast z niego schodzi w niewiadomych mi przyczyn) zaczelo samo wolac i wola juz...ze dwa miesiace. Jedynie w nocy nam sie sikowe wpadki zdarzaja i przyznam ze z lenistwa wkladamy kieszonke ktora nie zawsze maly chce ubrac i czasem troche powalczymy zanim za 15 razem w koncu jej nie zdejmie i rzuci w kat

Uprawnienia umieszczania postów