w Bielsku- Bialej dziala Klub Kangura
http://klubkangura.com.pl/category/klubbielsko
jesli chcesz zeby ktos doswiadczony pokazal i wiazania przejdz sie na spotkanko
a kieszonka na fotkach![]()
![]()
w Bielsku- Bialej dziala Klub Kangura
http://klubkangura.com.pl/category/klubbielsko
jesli chcesz zeby ktos doswiadczony pokazal i wiazania przejdz sie na spotkanko
a kieszonka na fotkach![]()
![]()
Pięknie!
Może poły pionowe bardziej pod kolanka to i kolanka wyladują wyżej i pupka bardziej wpadnie, ale tak macie gładziutko na plecach, że w kompleksy można wpaść...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
kieszonka cudna!
krzyz na plecach nizej - po prostu po zamotaniu przesun chuste na plecach siegajac reka do tylu.
a jak przekaldasz do wiazania (poly z plecow na ramiona) to prowadz chuste za same krawedzie - wtedy sie niesplacze i na plecach bedzie szeroko rozlozona.
a ja mam pytanie - co to za chusta?? czy to przypadkiem nie elastyczna ( bo takie mam wrażenie![]()
jeżeli chodzi o wiązanie - to jest super - o ile to chusta tkana.
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
MI to wygląda na diamencika turkusowego NatiMoże pofarbowany? Bo ponoć diamentowy turkus bardziej zielonkawy niż niebieski...
Z bambusem? Mam szmaragdowego i też pięknie się układa (ale ja się tak nie przykładam)
Edit - a jednak jak powiększyłam - to nie...
A taka pewna byłam "na pierwszy rzut oka"...
Faktycznie - faktura nie jak tkana...
Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 20-03-2010 o 20:38
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Tkany bambus nat turkusowyI nie farbowany tylko taki kolor ma
![]()
Wiem o KK bo chodziłam swego czasu na spotkania - na spotkanie się na pewno wybieram, tylko chcialam przed spotkaniem się upewnić, że nie robię małemu krzywdy jakimś głupim błędem...
A pomocy na pewno potrzebuję bo jak już w końcu z wielkim trudem udaje mi się dociągnąć wszystko tak, że jestem zadowolona, to mi z kolei nie jest do końca wygodnie i mnie w niektórych mniejscach uwiera...
Kurcze, nie myślałam, że motanie kieszonki będzie takie trudne...