Dzisiaj dotarłyNie wytrzymałam i zrobiłam im kilka fotek
Są śliczne!!
![]()
Dzisiaj dotarłyNie wytrzymałam i zrobiłam im kilka fotek
Są śliczne!!
![]()
Ostatnio edytowane przez marza ; 18-03-2010 o 12:07
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
O matko! To takie w ogóle były??? Ja myślałam, że w tym kolorze były tylko Palla.
Jestem głęboko wstrząśnięta.Piękne!
Julka 2001, Zosia 2007
o żesz, a że tym zestawieniu kolorystycznym były, to nie wiedziałam
ładne, takie delikatne
Szczerze to nie wiem czy były prezentowane..
Zapytałam Natali,czy sa jakies drobne motylki z jedwabiem,bo wzór mają cudny i dostałam te
Nataliu,mam nadzieje ze mogłam pokazać fotki?
Chusta jest śliczna!
Na prezentowanych fotkach Palli wpadała w szary,a to jest taki delikatny niebieski.
Na lato będzie idealana![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
No tych jeszcze nie było
Niebieski na szczęście nie rusza mnie wcale![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Te chusty są w przygotowaniu. Marza dostała je "spod lady".
Będą wystawione niedługo, ale jak komuś zależy wcześniej, to pod ladą jeszcze kilka leży.![]()
Nataliu,przepraszam,mogłam wcześniej zapytać
Martuszko,fotki w akcji będą dopiero za kilka dni
ps.zaraz jadę na pocztę wysłać Deli
Ostatnio edytowane przez marza ; 18-03-2010 o 13:29 Powód: literówka
Chusty tkane Little Frog
Piękne!!!
Zrób jeszcze koniecznie fotki w akcji i napisz jak z nośnością) Też czekam na jedwabne motylki, ale w brązie
![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
a ja czekam na jedwabne motyle, które będa w fiolecie...a potem pójd sie utopić, bo nie starczy mi na nie srodków![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
o matko, chyba przestane przegladac w koncu to forum bo ruszyc sie nie mozna, zeby czegos nowego i PIEKNEGO znow nie zobaczyc i nie zalowac ze kasy brak....![]()
kolorystyka i motyw piękne! taka na wielkie wyjścianooo, może do czerwca uzbieram
![]()
już o tym pisałam, ale się powtórzę, ta chusta mnie oczarowała, mnie która nie znosi niebieskiego![]()
Jak się uda,to może weekend mąż cyknie nam jakies fotki
Chusta jest grubsza od jedwabnych elips Didka.
Jest fajnie zbita,miękka..a po praniu straciła trochę połysku,co dla mnie jest plusem![]()
Chusty tkane Little Frog
Czekam na zdjecia w akcji, bo ta chusta też bardzo mi się podoba.
Co do połysku to mój jedwabny Japan też trochę stracił ale w miarę noszenia znów nabrał blasku. Mam obok i pięknie błyszczy w dziennym świetle.