-
Chustomanka
Jak radzicie sobie w szpitalu?
Hej, proszę o pomoc wszystkie doświadczone mamusie, którym tak jak mi zależało na tym żeby pieluchować od początku wielorazowo. Jak poradziłyście sobie w szpitalu?
Tam gdzie zamierzam rodzić dają pieluchy, ale jednorazowe :-/
Zabrałabym swoje, ale boję się że gdy wrócę do domu w nienajlepszej formie wszystkie zapasy będą brudne, może poproszę mamę o pomoc, a może nie warto sobie życia utrudniać przez tych kilka dni... Tylko czy pupa dzidzi się nie przyzwyczai do tych świństw?? Boję się że potem będą problemy z przejściem na wielorazowe.
Co radzicie?
Proszę o pomoc
-
Chustoguru
obawiałabym się raczej że po szpitalu większość może wcale nie wrócić, bo położne wywalą do kosza, a nawet jeśli nie, no to ciężko przechowywać takie zużyte pieluchy w szpitalu, odpuściłabym sobie te pare nie, na wielo bedzie czas w domu, zresztą, był już gdzis tu taki wątek
-
Chusteryczka
-
Chustomanka
Ja raczej tez nie polecam wielorazowych w szpitalu, zwłaszcza że na początku jest smółka (smółka to mało powiedziane, to jest smoła SMOŁA że hej) i wątpię by to się w ogóle odprało z materiału...
-
Chustomanka
-
Chusteryczka
Ja jestem połozną i też wciąż muszę tłumaczyć róznym ,,moim koleżankom'' Pieluszki wielorazowe to wciąz zjawisko!!!!!!!! hi hi hi
Uprawnienia umieszczania postów