Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Jak radzicie sobie w szpitalu?

Mieszany widok

Question Jak radzicie sobie w szpitalu?

Hej, proszę o pomoc wszystkie doświadczone mamusie, którym tak jak mi zależało na tym żeby pieluchować od początku wielorazowo. Jak poradziłyście sobie w szpitalu?

Tam gdzie zamierzam rodzić dają pieluchy, ale jednorazowe :-/
    Zabrałabym swoje, ale boję się że gdy wrócę do domu w nienajlepszej formie wszystkie zapasy będą brudne, może poproszę mamę o pomoc, a może nie warto sobie życia utrudniać przez tych kilka dni... Tylko czy pupa dzidzi się nie przyzwyczai do tych świństw?? Boję się że potem będą problemy z przejściem na wielorazowe.

Co radzicie?
    Proszę o pomoc

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

obawiałabym się raczej że po szpitalu większość może wcale nie wrócić, bo położne wywalą do kosza, a nawet jeśli nie, no to ciężko przechowywać takie zużyte pieluchy w szpitalu, odpuściłabym sobie te pare nie, na wielo bedzie czas w domu, zresztą, był już gdzis tu taki wątek
    Mama Kubusia i Basi

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Chustomanka Awatar mamaHani
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja raczej tez nie polecam wielorazowych w szpitalu, zwłaszcza że na początku jest smółka (smółka to mało powiedziane, to jest smoła SMOŁA że hej) i wątpię by to się w ogóle odprało z materiału...

Domyślnie

Dzięki serdeczne za porady i link
    Chyba faktycznie odpuszczę, tym bardziej że to moje pierwsze dziecko i stresów będzie co niemiara...
    Poza tym nie mam ochoty tłumaczyć każdemu w szpitalu dlaczego mi na tym zależy i słuchać głupich komentarzy.
    Pozdrawiam

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Ja jestem połozną i też wciąż muszę tłumaczyć róznym ,,moim koleżankom'' Pieluszki wielorazowe to wciąz zjawisko!!!!!!!! hi hi hi

Uprawnienia umieszczania postów