tylko zeby miały te gumki od spodu, wazne są bardzo
a deska pachnie, z 10 min po wyjęciu z folii;D
tylko zeby miały te gumki od spodu, wazne są bardzo
a deska pachnie, z 10 min po wyjęciu z folii;D
hehe temu ja nie mam nocnika
nie chciałoby mi się opróżniać![]()
wiesz co? u nas podobnie jest. Pozazdrościłam sukcesu b.szczelnej i zaczęliśmy wysadzać Zosie. Po jakimś czasie zaskoczyła, że coś 'tam" się dzieje że jest sisi a później kupka i wielkie brawa. Ale musze się czasami bardzo nawysilać żeby chciała usiąść bo inaczej pręży się i odmawia. Nic na siłę, poprostu mam wrażenie, że przyjdzie na to czas. Dla mnie sukcesem jest, że mała jest świadoma. Nie chcę jej zmuszać czy zniechęcać i nie przetrzymuję jej za długo tak jak pisała Paulina "siadamy siku? chwila zastanowienia, nie? to spadamy"
My kupiliśmy taką nakładkę i bardzo się sprawdza.
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
heheh zadnych melodyjek luudzie łaski Dziecko nie robi ze sika czy kupe wali i jemu jest wygodniej do klopika i wielkiego halo PRZY NIM nie warto robic zeby sie głupio nie czuło..IMO, u nas na samym początku były brawa, zeby zaskoczyła, teraz CHCESZ SIKU to sikasz, nie to spadamy z przybytku![]()
ech, wytłumacz to mojej mamie.pięć minut "po" przeżywa sukces wnuczki![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
spoko znam ten ból, a przynajmniej podobny, ja wkolko tłumacze małzowi ze NIE ROBIMY HALO jak pacnie, jak lipa to ma sama przyjsc a jak nie-lipa to wstac i sie bawic dalej..
i jakos tak jest ze przy mnie Dziecko dzielne, odwazne i bez histerii- przy reszcci nadskakujacego swiata ehh JAK BOLI chociaz sie NIE UDERZYLA
Wciąż nie kupiłam tej deski na kibel, bo każdy grosz wydaję na pieluchy... grrr... zła matka ze mnie....
Młoda ma totalny bunt nocnikowy. Niby łazi z tym nocnikiem po domu a jak mówię "Zdejmiemy pieluszkę i usiądziesz na nocnik" to ucieka i go chowa. Siada na nim tylko wieczorem przed kąpielą, ale jak kiedyś siku było co wieczór, tak teraz jest max. 1 w tygodniu![]()
Tak czytając Was stwierdziłam,że chyba u nas jest odpowiedni moment na kupno takiej deski-dzięki b.szczelna,to głównie,dzięki Tobie
Bo nacnikujemy się od dłuższego czasu,bunt nocnikowy mamy już za sobą.A teraz niby jest wszystko ok,ale właśnie też zrobiłam błąd z zabawkami i jakoś tak różnie wychodzi...
Więc kupię nakładkę na deskę i spróbuję ..