Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Który plecak jest najprostszy do zawiązania/nauczenia się?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mmadzik - wpadnijcie kiedys do mnie - se poćwiczymy - ja to sie wcale nie chwale, ale prosty plecak to juz motam jak sam szmatan - hahaha. A! A wczoraj do mnie koira od Bushido(tu pokłon) przyszła - 3,5 metra. Kochana, jaki wymotałam plecak - cudownie mi sie sie z niej motało - bo ona taka lekka, cienka no i krótka , sie nic nie "pałęta". jak kcesz to Ci pozycze na święta razem z kółkową.....

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Sylwia - mogę się odwiedzić bliżej Świąt - po kółkową wpadnę i pokażesz mi przy okazji, co umiesz Dzieci mamy w tym samym wieku to i podobne patenty trzeba mieć

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

mmadzik, ten plecak z krzyżem jest super, ale ja go wiążę, tak, że zamiast krzyża robię węzeł, wtedy dziecko jest już przyklejone do pleców i nigdzie nie ucieka, reszta jak na filmie.
    Uwaga tylko techniczna, ten węzeł trzeba sobie dobrze "rozłożyć", w sensie dość wysoko, zeby Ci biustu nie rozjechał hehe, a jak sobie radzić z dociąganiem chusty na plecach rewelacyjnie pokazuje hanti:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pq3sg2ujoZ0
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Landa - próbowałam też z węzłem tylko rozkładanie poł na dziecku ciężko szło... Zresztą - co tu dużo gadać - nawet wkładanie materiału pod pupę ciężko szło, a co już mówić o bardziej zaawansowanym wiązaniu!
    Jutro kolejne próby - będziemy próbować prosty plecak wg instrukcji z edziecka - oczywiście widzę, że wiązanie bynajmniej nie idealne tam pokazują, ale liczę na to, że ćwiczenia czynią mistrza i niedługo będę mogła poszczycić się lepszym plecaczkiem!

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

mmadzik- znajdź sobie jakąś lepszą instrukcję- naprawdę- właśnie obejrzałam tę z eDziecka- OKROPNA (komentarz spoko, ale nie poparty w ogóle w działaniach tej pani)

Ach, i chyba nie odkryję nic nowego jak powiem, że plecak prosty WCALE NIE JEST PROSTY(do zamotania) A więc- powodzenia
    Ostatnio edytowane przez edoro ; 17-03-2010 o 00:38
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustonoszka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

dołączam do tematu, tez próbuję znaleźć latwy plecaczek...

szczęśliwa podwojna chustomamka, na dodatek nosimy się w pieluszkach wielo

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

ten prosty wraz z ćwiczeniami staje się coraz łatwiejszy. Jak ze wszystkim Dla mnie jest najłatwiejszy i najlepiej trzyma głowę...
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

A ja się wciąż stracham plecaków Mamię się tym, że czekam na wiosnę
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustofanka Awatar tumtum
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edoro Zobacz posta
    Ach, i chyba nie odkryję nic nowego jak powiem, że plecak prosty WCALE NIE JEST PROSTY(do zamotania)

Potwierdzam, przez przypadek odkryłam, że ten z krzyżem jest dużo prostszy
    Rok po warsztatach z prostego

Uprawnienia umieszczania postów