Witam wszystkie chustomaniaczki
Jestem ze Szczecina a właściwie już od pół roku można mnie zaliczyć do wiejskich babeczek bo przeprowadziłam się z miasta na wieś- Dobra pod Szczecinem- sarny ,dziki, błotko. Od 4 miesięcy mama synka Rocha który zdaje się będzie szczęściarzem bo urodził się 13 w piątek, a od 6 lat mama córki Ady. Tak więc córa niestety nie skorzysta z noszenia przy samym serduszku w chuście ale synka mam zamiar jak tylko się zrobi ciepło zamotać. Nie skorzystała też córa z pieluszek wielorazowych - tylko zanieczyszczaliśmy tą naszą planetę. Dla Rocha zakupiłam już pieluszki Littlelamb , i tu proszę o pomoc. Co prawda instrukcję posiadam w języku angielskim ale chyba coś mi źle idzie bo tu i ówdzie przepuszczają. No i oczywiście w kwestii chusty też potrzebna pomoc ,nie tyle w zakupie bo tu się zdecydowałam na Lenny Lamb tkaną ale o motanie . W sumie to już troszkę swędziłam czasu wczytując się w forum aż końcu postanowiłam nie być z boczku i troszkę "pogadać" jak synuś da. A na forum trafiłam przypadkiem jak szukałam informacji w necie o pieluchach wielorazowych bo miałam dosyć ilości zużytych pampersów.