Może któraś z Was ma takowe![]()
Napiszcie co nieco o nich, może jakieś fotki w akcji ....![]()
Może któraś z Was ma takowe![]()
Napiszcie co nieco o nich, może jakieś fotki w akcji ....![]()
O jak fajnie,ze watek powstalNa forum sa posiadaczki rybek,to wiem,sa tez milosniczki,strasznie niewiele.Byc moze nawet ten watek juz byl?Ja na swoje czekam (petrol i goldfishe).Z pewnoscia cos wkrotce o nich napisze
.
goldfishe mimo, ze cienkie sa nosne. petrole sa zbite gesto tkane i fajnie nosza no i ten piekny kolor![]()
o tych i o tychchociaz najpiekniejsze sa czarne
![]()
A fische Tiefsee - jak noszą?
Szczerze czarnych nie widziałam na oczya szkoda
- może da się je gdzieś podejrzeć?
Bardzo mi sie podobają petrole i tiefsee - rozmyślam nad kupnem jednych z nich![]()
tiefsee podobnie . jak dziecko usnie to moge zrobic zdjecia swoich prywatnych tiefsee i petroli![]()
tak, tak , tak poprosze![]()
![]()
juz sie nie moge doczekc
a czy one sa takie same grube jak petrolki?
.........
jakbyś miała jakieś zdjęcia w akcji to też bardzo chętnie obejrzę , chciałabym porównać![]()
Ostatnio edytowane przez belfe ; 15-03-2010 o 16:34
to ja tez dolaczam sie do prosby o zdjecia, bo nigdy nie widzialam ich w akcjiczy tiefsee sa takie jak elipsy bawelniane jesli chodzi o nosnosc?
Bushido - wrzuć proszę te zdjęcia
zlituj się nade mnąwrzuć zdjęcia
![]()
Ostatnio edytowane przez belfe ; 16-03-2010 o 10:57
Wczoraj dostalam rybki petrol,cienkie sa dosc (przyszla tez stara didkowa Lena,to dopiero kawal grubej szmaty),zamotalam tylko na 5 minut,zaraz bedziemy sie usypiac to moze cos wiecej napisze a propos nosnosci.Generalnie sa bardzo ladne,podoba mi sie jak sa tkane same rybki,jak im "luzki wylaza",wrzucam na razie tylko fotki nieakcyjne ale postaram sie i o te drugie wkrotce.
a tutaj druga strona,gdzie tak fajnie im widac luski
![]()
piekne te rybki! druga strona z luskami baardzo atrakcyjna![]()
tsumiko DZIEKUJĘ ZA ZDJĘCIA
rybeńki prześliczne i na pewno sobie kupię
jak będziesz miała chwilkę to wrzuć też zdjęcia w akcji i napisz co nieco o nich
ja mam fale aqau - czy one są też takiej grubości czy cieńsze?
Nie mialam fal,wiec nie moge porownac grubosci,sa dosc cienkie,moglyby byc nieco grubsze,nie dalabym chyba rady dluzej niz godzine z moim prawie dwuletnim szczesciem na plecach,ale moze tez gorszy dzien plecaczkowy mam.Tesciowa zrobila zdjecie "w akcji",moze sie na cos nada(zdjecie,nie tesciowa).
![]()
![]()
piekne co?
i takie czepliwe
![]()
Ostatnio edytowane przez rzufik ; 16-03-2010 o 14:17
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.