-
Chustonoszka
LULU NATURE - formowanki
Ktoś posiada i testował?
Chciałam się skusić na coś bambusowego na noc.
Ostatnio edytowane przez spinek ; 26-07-2014 o 11:21
-
lalunia
mam konopne lulu na noc i jest super (ale to nie na ten wątek przecież
,więc uciekam)
-
-
Chusteryczka
też mam konopne i bardzo sobie chwalę, bambusowe pewnie będą podobne
-
Chusteryczka
też mam konopną na noc, super jest i żałuję że nie mam więcej bo dzieć na odpieluchowaniu więc zanim się załapie na nową dostawę to pewnie będzie po ptokach
-
lalunia
pewnie konopne są po prostu cieńsze niż bambusowe i robią mniejszą pupę.
-
Chustomanka
Ale konopne sa mniej chlonne, czy tak?
-
Podepne sie z moim pytaniem tutaj, bo na Recenzjach nie ma innego watku o lulu nature.
Mam double nature i po zbyt krotkim (moim zdaniem) uzytkowaniu tych pieluch, puscily gumki na plecach i w kroku. Ktos tez tak ma?
-
Chustonoszka
Mam obecnie 3 takie pieluchy kupione z bazarku, więc swoje już przeszły i w żadnej nie zaistniał taki problem. Ratyska, może masz po prostu jakiś trefny egzemplarz? A nie prałaś ich przypadkiem w occie? To czasem osłabia gumki...
-
Chustomanka
-
lalunia
na noc to z polarem,więc lulu nature dodo konopie (bambusowa miłość to nature babies),konopie po prostu są cieńsze niż bambus,więc pupa mniejsza.
ale pamiętaj,że to nie onesize tylko do 12 kilo (faktycznie taka jest).
bambusowa miłość w krainie pieluszek chyba jest teraz tylko bez mikropolarku na stanie,z tego co ostatnio sobie patrzyłam w ramach promocji
-
Chustomanka
Kocham formowanki Lulu Nature a najbardziej Lucie Nature, zaraz potem Lulu Bambou.
U mojego dwumiesięczniaka to pieluchy do zadań specjalnych - na noc i na spacery.
-
Chustomanka
Uprawnienia umieszczania postów