Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Szerzenie idei chustonoszenia - moje pomysły...

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzezuchama Zobacz posta
    2. W pierwszej ciąży z reguły nie masz pojęcia co będzie Ci potrzebne = na czym można zaoszczędzić, a poza tym co to znaczy zaoszczędzić w tym momencie? Nagle pojawia się fura wydatków, których nie było nigdy wcześniej, człowiekowi oczy latają, nie wie w co kasę włożyć. I oczywiście dookoła hasła, że wszystko niezbędne i konieczne dla szczęścia Twojego dziecka.
    No bo własnie, teraz i tak pukam sie w czoło, że kupiłam cos tam, bo tak było napisane w jakiejś ciażowej gazecie. Żałuję, że zadna z mam mi nie powiedziała: nie kupuj narazie NICZEGO (chodzi mi o butelki, smoczki (też sie nie przydały, mam ich trzy próbowalismy jeden), i inne rózne rzeczy...) i jak już bedzie mała na swiecie to sama zobaczysz co Ci jest potrzebne... więc teraz to samo powtarzam to moim ciezarnym koleżankom - nie kupujcie wiele rzeczy, bo sie nie przydadzą. i seje idee chusty, z restza same zobaczyły jak mała zasnęła mi w chuscie i z podziwu wyjśc nie mogły, więc żywa reklama jak najbardziej potrzebna.

i jak słusznie zauważyła rzezuchama, spór sie rozbija o informację, a niekoniecznie o cenę. a jak informacja, to reklama (w sensie ulotki itp.), a tu z kolei pojawiaja się pieniądze i znów koło sie zamyka, bo aby taki plakat czy ulotke zrobic i rozdystrybuować trzeba mieć kase na ich zrobienie, czas i chęć aby je poroznosić .... ale jak ktos ma jakis gotowy projekt to wydrukowania, to mogę podrukowac i zostawic w mojej przychodni

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    ale jak ktos ma jakis gotowy projekt to wydrukowania, to mogę podrukowac i zostawic w mojej przychodni
    ulotki w różnych treściach - gotowe do druku na a4 są do pobrania tu http://klubkangura.com.pl/witamy/materialy -nic tylko drukować, roznosić i szerzyć

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    ulotki w różnych treściach - gotowe do druku na a4 są do pobrania tu http://klubkangura.com.pl/witamy/materialy -nic tylko drukować, roznosić i szerzyć
    dziekuję

Uprawnienia umieszczania postów