Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Szerzenie idei chustonoszenia - moje pomysły...

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neverendingstory Zobacz posta
    a ja właśnie dzisiaj rozmawiałam na ten temat z mężem. Myślę, że dobrym miejscem do promocji chust byłyby szkoły rodzenia, może fajnie by było gdyby położne promowały chusty w szpitalach na oddziałach położniczych...no i faktycznie 2 rzeczy odstraszają: strach że nie nauczę się wiązać i cena. Ale myślę że to pierwsze bardziej, bo już jak ktoś zakuma motanie to jakoś te pieniążki mniej bolą (w końcu są wisiadła za kilkaset złotych i ludzie pieniędzy na nie nie żałują).
    W jednej z lepszych szkoł rodzenia było spotkanie dotyczące chust (najprawdopodobniej przez Olę z girasola prowadzone - wiem z opowiadań przyjaciolki, sama nie bylam) moi znajomi owszem, obejrzeli i kupili...torbę na dziecko...
    No i najpierw trzeba by stada poloznych wyedukowac mnie sie wlasnie przypomniało, jak bedac dosc dlugo w szpitalu po porodzie, chusty jeszcze nie mialam i instynktownie nosilam, bujałam itd jedna polozna zabila mnie tekstem: a co pani tak z nim tanczy?
    wiem, sa rozni ludzie, ale jednak sporo do zrobienia w srodowisku okołomedycznym, zeby tak cudnie było

edit: jeszcze jedno
    niby rozumiem, ze chusty mogłyby byc tansze w celu szerzenia itd, ale na wozek ludziom jakos nie zal kasy - i nie trzeba dzis wydawac duzo, mozna kupic uzywany, tanszy itd...chusta nie jest produktem pierwszej potrzeby na liscie wyprawek... miejsce to zarezerwowane jest dla wozka, łożeczka, zapasow pampersow... nie musi od razu chusta byc zamiast, niech bedzie obok, ale tez potrzebna a tu znowu potrzeba informacji i chęci
    Ostatnio edytowane przez espejo ; 14-03-2010 o 22:01
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Uprawnienia umieszczania postów