Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Szerzenie idei chustonoszenia - moje pomysły...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez słoneczny_blask Zobacz posta
    Ja myślę, ze to nieładnie wymagać od osób, które skończyły płatne kursy darmowych lekcji. Niby z jakiej racji.

A może wymagajmy żeby nauczyciele szkolni dawali korepetycje za darmo, żeby niańki zaczeły opiekować się dziećmi za free, a sprzedawcy rozdawali towary?
    Jeszcze są szkoły publiczne teoretycznie bezpłatne - przynajmniej nie płaci się nauczycielom za konkretne lekcje...porównania nie na miejscu, nie chodzi o to by za darmo rozdawac, ale moze cos taniej sprzedawac
    no i na spotkaniach KK, przynajmniej u nas doradca uczyła, a przynajmniej pokazywała zainteresowanym jak wiazać nieodpłatnie, co wcale nie znaczy, ze nie ma, bo są płatne warsztaty i indywidualne konsultacje - dla chcącego cos sie zawsze znajdzie
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    Jeszcze są szkoły publiczne teoretycznie bezpłatne - przynajmniej nie płaci się nauczycielom za konkretne lekcje...porównania nie na miejscu, nie chodzi o to by za darmo rozdawac, ale moze cos taniej sprzedawac
    no i na spotkaniach KK, przynajmniej u nas doradca uczyła, a przynajmniej pokazywała zainteresowanym jak wiazać nieodpłatnie, co wcale nie znaczy, ze nie ma, bo są płatne warsztaty i indywidualne konsultacje - dla chcącego cos sie zawsze znajdzie
    O to chodzi - żeby były dostępne informacje że jest coś takiego, że można z tego skorzystać...
    A że rzesze położnych trzeba szkolić - ja na razie promuję chusty wśród swoich koleżanek położnych, ale ja jestem jedna i długa droga przede mną
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Uprawnienia umieszczania postów