Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Mei Tai Butterfly - recenzje

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Asia ButterflyMeiTai
    Miejscowość
    Łódź, Zarzew

Exclamation Mei Tai Butterfly - recenzje

W tym wątku piszemy recenzje do testowanego MT, zdjęcia mile widziane; zaznaczamy jak plusy, tak i minusy, ponieważ MT cały czas są w fazie udoskonalania na pewną za żadną uwagę się nie obrażę. Ponieważ jednocześnie do testów poszło kilka nosideł, proszę o zaznaczanie w wątku, którego recenzja dotyczy.

Dziękuje
    Ostatnio edytowane przez Asia ButterflyMeiTai ; 26-09-2012 o 17:37
    ButterflyMeiTai - mój blog, różności

MOJA WYMIANKA

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

slicznie wykonane MT ,
    ciekawie rozwiazany problem kapturka - przyszyty na stale ,/ w moim MT mam inaczej / niestety troche przez to mialam problem zawiazac pierwszy raz , bo przyzwyczajona jestem do gladkiego MT

-ladny kolor +fajna aplikacja + Mt super dla dziewczynki , takie wesole
    -porzadne wypelnienie pasow dzieki czemu sa miekkie jak kaczuszka mozna nosic , nic sie nie wrzyna
    - jednak troche ten material wydawal mi sie sztywny- podczas wiazania pasow

polecam
    dziekuje za mozliwosc testowania

Miejscowość
    Łódź, Zarzew

Domyślnie

Cieszę się niezmiernie, że wam się spodobało. Materiał mógł być sztywny, bo "niezłamany", jak by nie było trochę lnu w tym jest , podejrzewam jak się wyrobi, to będzie lepiej się wiązał. Dziękuję bardzo za recenzję.
    Ostatnio edytowane przez Asia ButterflyMeiTai ; 29-03-2010 o 18:37 Powód: literówka

MOJA WYMIANKA

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

Mialam przyjemnosc testowac MT. Jest przepiekne, idealne dla dziewczynki. Podoba mi sie pomysl przyszytego na stale kapturka, tylkodla niewprawnej mamy (czyt.dla mnie) stanowil troche utrudnienie w motaniu na plecach - moze jakby go troche wyzej przypiac byloby latwiej? Material troche sztywny, ale bardzo dobrze trzyma dziecko. Jedyna moja krytyczna uwaga to zbyt dlugie wypelnienie w pasach ramiennych - tutaj musze dodac ze jestem ekstremalnie chuda, wiec to przeszkadzalo tylko mnie, niemaz nie mial problemu z wypelnieniem. MT baaaardzo wygodny, Alia nie chciala z niego wychodzic
    a tutaj zdjecia (srednio pokazuja MT niestety, niemaz lewy jest do takich zdjec

jak widac, Alii sie podoba

Dzieki za mozliwosc testowania!

Aga, mama Alii

Miejscowość
    Łódź, Zarzew

Domyślnie

Dziękuję za recenzje i zdjęcia, najważniejsze, że dziecko było zadowolone Długość wypełnienia do uregulowania

MOJA WYMIANKA

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Testowałam MT Łobuziara rozmiar M.
    1) Najwygodniejsze nosidło jakie kiedykolwiek miałam okazję nosić. Pasy naramienne super wypełnione, nic się nie wżyna i nie uwiera. Zawsze miałam kłopot z MT, że po niedługim czasie bolały mnie plecy, już myślałam że nie ma opcji na nosidło - że tylko chusta mnie ratuje. A tu wielka niespodzianka - już pierwszego dnia nosiłam 4godziny i wogóle nie poczułam ciężaru
    2) Jest przepiękny - ja zagorzała przeciwniczka różu pokochałam go od pierwszego wejrzenia. Nawet mój małż powiedział że ładne - a nigdy nie określił nic różowego nawet mianem 'znośne'
    3) Bardzo wysoka jakość wykonania, pięknie naszyte aplikacje.
    4) Fajnie rozwiązany zagłówek (miła odmiana), łatwy w obsłudze.
    5) Pasy naramienne może i daleko wypełnione - ale mi to nie przeszkadza (mała ma wygodnie pod kolankami i pupą) a przynajmniej dla osób wyższych/tęższych nie są za krótkie
    6) Materiał jak dla mnie również akuratny bo super nosi

Generalnie cud, miód malina !!!! Jestem zachwycona. A młoda nie mniej

Zdjęcia jak się uda zrobić (tj znajdę kogoś kto zrobi ) to później dokleję.

Dziękuje
    Ostatnio edytowane przez anqa ; 02-05-2010 o 21:59 Powód: literówka

Uprawnienia umieszczania postów