Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: zatrzymal mnie ochroniarz w tesco

Chustofanka Awatar alawuwu
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Marmez masz rację. Jak idzie zachustowany facet, to kobiety z podziwem patrzą i generalnie same pozytywne reakcje. Jak kobieta- to: wariatka, nieznająca się na chowaniu dzieci i do tego koniecznie chce dziecku krzywdę zrobić, dlatego je "związuje".
    Wydaje mi się, że tego typu reakcje biorą się z tego, że faktycznie nikt nie ma odwagi przyczepić się do mężczyzny z dzieckiem, a dwa: widok mężczyzny opiekującego się dzieckiem, okazującaego dużo czułości maleństwu zmiękcza każdą kobietę... Chyba podświadomośc wtedy działa: "oj jak ja bym chciała, żeby mój Zenek też tak o dzieci dbał" , bądź uaktywniają się jakieś pierwotne instynskty, w styllu : "ten facet to dobry materiał na ojca, dobry dawca nasienia=warty zdobycia, trzeba się przypodobać" Drugi wariant oczywiście trochę z przymrużeniem oka
    ...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...

Chustofanka Awatar alawuwu
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

double
    ...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marmez
    Cytat Zamieszczone przez Monetete
    [...](mojemu mężowi raz zabronili z plecakiem wejść, stąd ta obawa).
    Teraz już zupełnie nie zwracam uwagi na ludzi i ich reakcje [...]
    No właśnie to niesprawiedliwe, jak ja idę do marketu gdzie nie wolno wnosić plecaków to mnie zawsze cofają i proszą o zostawienie w szafce, a jak ten sam plecak ma żona to zawsze wchodzi z nim... i gdzie tu sprawiedliwość? Teorię mam taką, że jej ci ochroniarze (faceci zawsze) się boją, a mnie nie ech...
    Mąż zawsze mówi, że ma laptopa i nikt nie chce za niego brać odpowiedzialności Prędzej ja mam kłopoty z wejściem.

Uprawnienia umieszczania postów