trzymajcie się dziewczyny cieplutko, niech Gabiśka zdrowieje ... a jak jej stan?
trzymajcie się dziewczyny cieplutko, niech Gabiśka zdrowieje ... a jak jej stan?
Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13
Oj to zdróweczka dziewczęta!
A chusta cudnie się na szpitalnym tle prezentuje, dobra robota![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
coraz lepiej ale jak widzi wszystkie przyrządy do inhalacji, odflegmowywania, zastrzyki czy kroplówkę to wpada w dziki szał - już ma dosyć a ja z nią... no ale urok mamy jest taki, że musi trzymać rączki, nóżki i główkę - mała jest obrażona na mnie - a tato jak przychodzi to jest kochany bo nosi i tuli i nie pozwala krzywdzić...
zycze zebyscie szybko do domku wrocily!!!
dziś nasz pan doktor "przystojny" powiedział, że na koniec tygodnia powinnyśmy wyjść... hmmm jestem ciekawa czy tak będzie bo już brakuje nam świeżego powietrza i przestrzeni (z powodu rota, paciorkowca) a nie wolno z maluchami wychodzić z salek w których jesteśmy ulokowani... świra można dostać... no i najgorsze, że od piątku czekamy na laryngologa który dotrzeć nie może - aaaa wkurza mnie to i nic nie da się zrobić....
dużo zdrowia dla małej i siły dla Ciebie.
Niestety wiem co przechodzicie, jak starszak miał 9 m-cy spędziliśmy prawie 2 tyg w szpitalu z zestawem: obustronne zapalenie płuc + uszu + oskrzeli + rota, myslałam, że zwariuję, masakra![]()
Cierpliwości i wytrwałości dla ciebie, a zdrówka dla Gabrysi! Dacie radę! Pomyśl, jakiego świra muszą dostawać mamy nie-szmatowe... Ty przynajmniej masz potężną "oręż" na malutkie smutki![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle