Cytat Zamieszczone przez ithilhin Zobacz posta
nie jestem fanką Lulu ale już drugi raz widzę w tym waku wrzucanie do jednego worka wszystkiego co ma jedno ramię.
tak ja tez pisałam ze lulu jest troche inne (mam i porównywałam do typowej torby infantino) przedewszystkim mozna ułozyc dziecko na skos i tak jest pokazane w instrukcji. jest tez w niej napisane zeby zwrócic uwage na bródkę czy nie za bardzo przygieta - więc bebelulu sie czepiac raczej nie bedą.
Nie zmienia to faktu ze jak ktoś nie bedzie miał instrukcji to wrzuci dziecko wdłóż - jak do zwykłej torby dlatego bardzo dobrze ze wyszedł ten materiał i było powiedziane jak wazne jest PRAWIDŁOWE korzystanie z chust

Cytat Zamieszczone przez ithilhin Zobacz posta
nawet najlepszy sprzęt nei zwalnia nas od zdrowego rozsądku i odpowiedzialności. i tym się powinna ta "hamerykańska" komisja zając :-/
amen!

Myślę ze skutek powinien byc taki zeby nawet jesli torby pozostana w sprzedazy pojawiły sie na opakowaniach i w instrukcji wyraźne ostrzezenia jak nie nalezy układac w tym dziecka i zeby cały czas je widzieć, i powinno zniknąc słowo "chusta" z opakowania.