to i my musimy obejrzeć,
i chciałam się wam pochwalic że ja poznałam naszą telewizyjną gwiazdę zosinąmamę![]()
to i my musimy obejrzeć,
i chciałam się wam pochwalic że ja poznałam naszą telewizyjną gwiazdę zosinąmamę![]()
o rany to ja juz widze mojego meza, ktory jest zielony w temcie chust, patrzy tylko z boku jak sie z córką motamy,i pewnie dla niego torba, worek, chusta to to samo. I bedzie jazda... pewnie nie posłucha do konca i wyciagnie wnioski ze narażam naszą córke! Ogladac wiec czy lepiej nie...![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
ło, to i ja będę czekaćfajnie będzie zobaczyc forumki w tivi
![]()
też muszę zobaczyć, mam nadzieję że nie przegapię, a co do wypadku to uważam że nie ważne czy była to torba czy chusta bo w chuście w zimę też łatwo się poślizgnąć i wypadek w dobrym nosidle też był opisywany tu na forum, więc skupiłabym uwagę na dbaniu o bezpieczeństwo a nie obwinianiu złych nosideł
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
widziałam zapowiedź i od razu na forum pzryleciełam - Hanti pięknie wyglądasz (jak zwykle = zazdraszczam...)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
ja nie mam polskiej telewizji, spotkałam tylko haslo że będzie material o tym jak chusty sa niebezpieczne i już mnie to wkurzyło, ale jak materiał będzie rzetelny to może i waro temat w mediach poruszać częściej
a bedzie potem gdzieś w sieci do obejrzenia? bo ja nie mam szans
mama Oliwii od 12.02.2010 godz 5:07
ja też ogldam i 4 znajomych dzwoniła że będzie o niebezpiecznych nosiadłach
nagra ktoś na jutuba?
elleville górą
i super dziewczyny wypadłyście
gratuluję!
Hanti, od twojego przesłania materiał zaczęli! nie chusta, ale torba w USA. brawo!!!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rewelacja dziewczyny !!
Mama Kubusiai Basi
Bardzo fajny materiał. Jak zwykle krótki, ale fajny!