ech ale super ze dziś jestem u mamy jestem to zobacze tak bym chyba do tesciów biegala zobaczyc a oni by mogli ze chusta wypadek i mogli by się wystraszyc
ech ale super ze dziś jestem u mamy jestem to zobacze tak bym chyba do tesciów biegala zobaczyc a oni by mogli ze chusta wypadek i mogli by się wystraszyc
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
nastawiłam sobie przypomnienie w telefonie![]()
to i my musimy obejrzeć,
i chciałam się wam pochwalic że ja poznałam naszą telewizyjną gwiazdę zosinąmamę![]()
o rany to ja juz widze mojego meza, ktory jest zielony w temcie chust, patrzy tylko z boku jak sie z córką motamy,i pewnie dla niego torba, worek, chusta to to samo. I bedzie jazda... pewnie nie posłucha do konca i wyciagnie wnioski ze narażam naszą córke! Ogladac wiec czy lepiej nie...![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
ło, to i ja będę czekaćfajnie będzie zobaczyc forumki w tivi
![]()
też muszę zobaczyć, mam nadzieję że nie przegapię, a co do wypadku to uważam że nie ważne czy była to torba czy chusta bo w chuście w zimę też łatwo się poślizgnąć i wypadek w dobrym nosidle też był opisywany tu na forum, więc skupiłabym uwagę na dbaniu o bezpieczeństwo a nie obwinianiu złych nosideł
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
widziałam zapowiedź i od razu na forum pzryleciełam - Hanti pięknie wyglądasz (jak zwykle = zazdraszczam...)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
krótkie było, ale ok
powiedzieli ze to była torba nie chusta)
tylko nie wiem czemu powiedzieli ze w takiej torbie bezpieczne ułozenie dziecka tez jest mozliwe...no moze i jest, ale ile ja sie nakombinowałam zeby w lulu swojego ułozyc...i w końcu stwierdziłam ze to bez sensu - tyle samo czasu co zawiązanie chusty - juz lepiej poucha sobie sprawić....
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Ogłądałam reportaż. Mogliby go jako intrukcję w Hameryce pokazywać.
Nie będę wdawać się w szczegóły - Dziewczyny, gratuluję!