brawo dziewczynyświetnie wyszło
ale obawiam się, że przeciętny oglądacz zakodował nosidło=śmierć
już widzę te mordercze spojrzenia przechodniów jutro![]()
Dobrze wyszło.Brawo!
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
na szczescie mialam kajke78 na linii, bobym nie wlaczyla tv
puenta z "torba na dziecko" mnie jednak zaskoczyla
aniu, karolino - dobra robota![]()
swietny material zrobili! dziewczyny wspaniale zaprezentowalyscie dzieciaczki w chustach, a pani psycholog fachowo "przyklepala" przeslanie idei bliskoscisuuuuper!
a ja usypiałam i nie zdążyłam, załapałam się tylko na chrabąszcze
będzie gdzieś w sieci?
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
brawo! super![]()
pieknie pieknie, mam nadzieję, że teraz zanim ktos znów kupi torbe na dziecko czy wisiadło, to jednak tu zawita i dowie się czegoś więcej. szkoda tylko, że nie polecili tego forum, jako źrodła informacjino i fajne info, że jak coś do noszenia to dłuuuuga chusta, a nie worek do noszenia dzieci! jestem pod wrażeniem!!! REWELACJA!
super , oglądałąm z mamą i pytała czy tez bede nosiłą jak hanti na plecach
a zauważyłyście że jako torbe na dziecko pokazali INFANTINO ?
pokazane było i torba i pudełko
Mama Kubusiai Basi
krótkie było, ale ok
powiedzieli ze to była torba nie chusta)
tylko nie wiem czemu powiedzieli ze w takiej torbie bezpieczne ułozenie dziecka tez jest mozliwe...no moze i jest, ale ile ja sie nakombinowałam zeby w lulu swojego ułozyc...i w końcu stwierdziłam ze to bez sensu - tyle samo czasu co zawiązanie chusty - juz lepiej poucha sobie sprawić....
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Super wyszło!!! Piękne zielone chusty
Ale też uważam, że jeżeli ktoś oglądał "jednym okiem" to też zakoduje, że chusta,nosidło jest złe...
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
jak dla mnie wyraźnie było że chusty są ok
Mama Kubusiai Basi
zdazylam!!! widzialam Hantimadra wypowiedz pani psycholog o bezcennym wplywie chusty na dziecko. brawo!
nie wiem, czy niewtajemniczeni zlapali roznice miedzy chusta a nosidlem, bo bylo dosyc szybko. w kazdym razie, dobrze, ze w ogole pojawilo sie takie sprostowanie. jak ktos bedzie zainteresowany, to moze poszuka zanim kupi