Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: to nie jest przypadkiem wiązanie dla elastyka ??

Chusteryczka

Domyślnie to nie jest przypadkiem wiązanie dla elastyka ??

Czy ten przystojny pan nie proponuje właśnie elastycznego wiązania na maruyamie ?
    ciekawe spotkanko swoją drogą ten głos
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chusteryczka

ulala.v
    Guest

Domyślnie

to jest do elastycznej chociaż chyba nie ma tragedii jak się tkaną tak zamota, myślę że nie ma po prostu potrzeby, bo starczy 1 warstwa w kieszonce ale nie jest to raczej jakoś szkodliwe.

natomias to:
    http://www.youtube.com/watch?v=HzFEc...eature=related

ja rozumiem, że blądzić jej rzeczą ludzką, moje pierwsze wiązanie pewnie było nielepsze ale nie przychodziło mi do głowy wrzucać tego jako filmik instruktażowy

http://www.youtube.com/watch?v=awmsZJfdezU&feature=fvw

Chusteryczka

Domyślnie

o matko, to dziecie na drugim video z youtube się zaraz udusi mam wrazenie....

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ja czasami wiążę tkana jak elastyczną (więcej wprawy - hehe) ale głównie po to zeby młodemu ciepló było (te 3 warstwy) ewentualnie w zwykłej kieszonce naciągam poły na synka.
    ale ten drugi filmik...porażka to ja się nie dziwie ze mała nie była zachwycona - wisiała niemal jak w typowym nosidle...
    a i mamusi sie nie dziwię ze szybko zdjęła - w tak poskręcanej chuscie to musiało nieźle ciązyć.
    Ja się zawsze na tym łapię jak motam gdzieś "na miescie" ze szukam lustra lub choćby szyby zeby zerknąć czy młody ma dobrze pupkę wpadniętą i nózki równo - bo on mi sie jakos zawsze w któryś bok wygina przy wiązaniu.
    no ale to co zrobiła ta mama - przeciez czuła ze nie rozłozone poły pod pupą....
    z reszta ja nie wiem to elastyk był? wiązała jak elastyk ale jakos tak się jej to słabo naciągało....
    Ostatnio edytowane przez panthera ; 13-03-2010 o 00:16
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka

Domyślnie

to chyba też nie jest elastyk... dziwnie beztroscy Ci ludzie, a chusta jakby tyko do filmiku użyta

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

trochę to smutne...
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

straszne, szczególnie ostatni - niestety sporo osób tak właśnie zaczyna i się dziwi że dzieciak płacze - rezygnują więc szybko, twierdząc że płacz to wina chusty a nie wątpliwej jakości wiązania......

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Ale przeciez to wiazanie z pierwszego filmiku poleca Didymos w swojej ksiazeczce uzywajac wlasnie tkanej. Tez sie zdziwilam, bo znalam je jako wiazanie dla elastycznej.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Uprawnienia umieszczania postów