-
Chusteryczka
-
Chusteryczka
synek 2007 córol 2010
proszę nie cytuj moich zdjęć
taka podstawa autonommii.
-
-
Chusteryczka
o matko, to dziecie na drugim video z youtube się zaraz udusi mam wrazenie....
-
Chustodinozaur
ja czasami wiążę tkana jak elastyczną (więcej wprawy - hehe) ale głównie po to zeby młodemu ciepló było (te 3 warstwy) ewentualnie w zwykłej kieszonce naciągam poły na synka.
ale ten drugi filmik...porażka to ja się nie dziwie ze mała nie była zachwycona - wisiała niemal jak w typowym nosidle...
a i mamusi sie nie dziwię ze szybko zdjęła - w tak poskręcanej chuscie to musiało nieźle ciązyć.
Ja się zawsze na tym łapię jak motam gdzieś "na miescie" ze szukam lustra lub choćby szyby zeby zerknąć czy młody ma dobrze pupkę wpadniętą i nózki równo - bo on mi sie jakos zawsze w któryś bok wygina przy wiązaniu.
no ale to co zrobiła ta mama - przeciez czuła ze nie rozłozone poły pod pupą....
z reszta ja nie wiem to elastyk był? wiązała jak elastyk ale jakos tak się jej to słabo naciągało....
Ostatnio edytowane przez panthera ; 13-03-2010 o 00:16
-
Chusteryczka
to chyba też nie jest elastyk... dziwnie beztroscy Ci ludzie, a chusta jakby tyko do filmiku użyta
synek 2007 córol 2010
proszę nie cytuj moich zdjęć
taka podstawa autonommii.
-
Chusteryczka
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala:
PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE 
-
Chusteryczka
straszne, szczególnie ostatni - niestety sporo osób tak właśnie zaczyna i się dziwi że dzieciak płacze - rezygnują więc szybko, twierdząc że płacz to wina chusty a nie wątpliwej jakości wiązania......
-
Chusteryczka
Ale przeciez to wiazanie z pierwszego filmiku poleca Didymos w swojej ksiazeczce uzywajac wlasnie tkanej. Tez sie zdziwilam, bo znalam je jako wiazanie dla elastycznej.
Uprawnienia umieszczania postów