Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: ile macie na koncie....

Chustofanka

Domyślnie ile macie na koncie....

... nie, nie pytam o kase

Ile macie na koncie mam, ktore przekonalyscie do chustonoszenia?

Ja przekonalam moja siostre i bliska przyjaciolke.

Mysle, ze mam maly wklad do przekonania do chustonoszenia basik z naszego forum i kilku innych dziewczyn z wrzesniowek.
    Wciąga chustowanie, oj wciąga

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie Re: ile macie na koncie....

Kilka dziewczyn na rówieśniczym, jedną koleżankę w realu i jeszcze jedną z netu. Poza tym sporo moich koleżanek niedzieciatych, twierdzi, że gdy już będą miały dzieci to na pewno będą je nosić. No ale to się dopiero okaże
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Ja juz sie nie podniecam, bo troche tego mam na koncie

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

w zyciu nikogo nie namawiałam nie mam poczucia zaniedbania

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

tyle dziewczyn ile przez przypadek zaraziło się na rówieśniczych, ale jakoś nie poczuwam się do posiadania ich na koncie, czy namawiania
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

nie mam bladego pojęcia
    ale nigdy nie staram się przekonywać do swojego myślenia - każdy ma prawo wyboru swojego stylu życia i rodzicielstwa.

Chustofanka
    Miejscowość
    bytom

Chyba żadnej, mój przypadek w rodzinie wszystkich zniechęcił. Za późne chodzenie Oli obwiniają chustę. Próbowałam tłumaczyć ale na nic się to zdało.
    Agnieszka 24.08.2003
    Aleksandra 07.07.2007

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Ja "zaraziłam" dwie koleżanki Namawiać nie namawiałam, po prostu ja nosiłam, one patrzyły i im się spodobało
    Tymek 20.05.2008 i Emilka 30.04.2010

Chustoholiczka

Ja tam nie wiem,czy mam czy nie, bo propagandy nie prowadze. W miom miescie raz mi sie parkingowy zapytał,gdzie mozna takie nosidełko kupić,mialam wtedy indio chyba,bo ich dziecko ma kolki i moze to by pomogło. I jak tu chłopu wytłumaczyć,gdzie kupic i zeby sie jeszcze cen nie wystraszył. podałam mu linka do tego forum.

Bardziej chyba juz prowadze propagandę,żeby dziecko częsciej w ogóle do siebie brac z wózka,łóżeczka,ze nie ma takiego czegoś,ze dziecko sie musi wypłakac,czy ze sie przyzwyczai,ze dziecko to tez człowiek itp.

Dlatego tez cieza mnie rodzice,którzy nosza tez we "wisiadełkach" ,jak to sie tu na forum nazywa.
    Ciesza mnie, bo byli tak odwazni i wzieli swoje dziecko do siebie. W moim miasteczku moze ze dwie dziewczyny widziłam w nosidełku. w chuście ja.

nie wiem dlaczego,tytuł tego watku jakos tak dziwnie na mnie podziałał.moze dlatego,ze spotkałam sie z chustorasizmem,nie wiem,jak to nazwac inaczej. i to ze strony człowieka zwiazanego z firma chusciarska

Chustonoszka

a ja namówiłam dwie kumpele. Jedna niestety się nie przekonała, bo stwierdziła, że Mały jest za ciężki i ona go w ogóle nie nosi, a druga urodziła synka w poniedziałek, więc jeszcze wszystko przed nią

Chusteryczka Awatar buns
    Miejscowość
    Tarnowskie GĂłry

mam na koncie 4 dziewczyny z naszego miasta, chrzestną Agi i koleżankę z liceum. I jeszcze dwie mamy zastanawiające się
    Ania, mama Agusi (19.02.2007) aka dr buns

Guest

nie zalozylam sobie jeszcze takiego konta

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez pasja
    nie zalozylam sobie jeszcze takiego konta

A ja założę fanklub pasji

A na temat - wiele/u moich znajomych nosi. Raczej mój ewentualny wpływ mógł byc przez przykład
    Julka 2001, Zosia 2007

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Debet, niestety .Mój przypadek, szajbniętej matki raczej odstręcza do "TAKIEGO" wychowywania , przynajmniej w rodzinie, a poza rodziną to wszystkie znajome niedzieciate .
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Póki co jedna koleżanka się zaraziła, ale zrobiła to sama, zupełnie bez mojej pomocy Natomiast jutro pożyczam swojego elastyka na spróbowanie innej znajomej, może jej się spodoba i nabędzie co nieco chustowego?

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Uznaję, że dwie zachęcone osoby, bo im nawet co nieco pomagałam w pierwszych wiązaniach. Jednej chustę pożyczałam na początek.
    A i jeszcze jedna kobitka "z miasta", która coś tam mnie podpytywała na spacerkach, zachęcałam, podałam namiary na Nati, bo łatwy adres www mają i pamiętałam. I po jakimś czasie pochwaliła się, że kupiła i wiąże w domu.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar matka.kobitka
    Miejscowość
    warszawa

jedną znajomą, z którą urodziłyśmy w tym samym szpitalu, tego samego dnia zaraziłam chustą i prawdopodobnie tym forum
    i jeszcze jedną babkę z przedszkola zachęcałam, bo chodzi z dzieckiem na ręku, ale nie wiem czy się przekonała
    „Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
    Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Znów pożyczyłam chustę Więc może...
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chustofanka Awatar herbal2
    Miejscowość
    Kraków / Frankfurt nad Menem

Domyślnie

Ja skromnie, ale cóż..
    Jeden kolega ze studiów, moja siotra, być może moja koleżanka- rodzi w marcu drugie dziecko, strasznie się na chustę napaliła. Ostatnio zaczepiła mnie pani w H&M, więc może i ona. Ale ja nie przekonuję na siłę, jak ktoś zacznie albo zapyta, to rozmawiam. Poza tym ja jeszcze mało z wiązaniami otrzaskana jestem A, moje (a właściwie mojej mamy) sąsiadki myślą nad Manducą.
    Cztery Aniołki w Niebie.

30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęście

Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

ja nikogo ie namawiam i niemam zamiaru-ich sprawa maja wolny wybór ale bliskim znajomym mówie co to chusta i co daje mamie co dzecku
    konto przypadkowo zainfekowanych chustami to maz jego przyszła bratowa nasi przyjaciele(para czyli2 sztuki)ale oni nosili tylko moje dzecko choc twierdza ze jak beda mieli swoje to chusty beda uzywac
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów