Dziewczynki, w czerwcu zaczynam swoją przygodę z wielo i z noworodkiemZakupiłam takie oto pieluszki:
- 3 otulacze Imse Vimse bawełniane (S wyglądają trochę duże, no ale wiem, że pod spód będę musiała wpakować pieluchę,
- 2x muśliny Imse Vimse 75
- 1x bambuski tetrowe kiko
- 1x formowanka Tots Bots Flexi size 1
- 1x tots bots stretchie
- 2x Fuzzy Bunz One size (Cy ta kieszonka wystarczy mi dla noworodka na noc? A może dokupić BumGeniusy Organic? - czy będzie odpowiednia na nocki dla małego siuśmajtka? Czy na noc lepiej totsy+otulacze? Napiszcie co Waszym zdaniem będzie najlepsze dla noworodka na noc.
- 1x itti bitti snap in one, rozm M ( chciałam S i M ale S nie było...i tak sobie myślę, czy jest sens dokupować S bo M sprawia wrażenie też bardzo malutkiej, może jeszcze jedną M??
- 3x tetro flanelkowe, jak pozawijałam "języki" z przodu to są bardzo malutkie, także mam nadzieję,że nam posłużą od początku. Mam nadzieję, że będą oki na dzień.
I jeszcze jedno, czy powinnam o coś jeszcze uzupełnić swój stosik, żeby nie panikować i na spokojnie pieluszkować od pierwszych dni? Co ewentualnie powinnam dokupić?
Nie mogę się na nie wszystkie napatrzeć. Tyle radochy to z pewnością nie miałabym przy pampkachA itti bitti są...ach..
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Cieplutko pozdrawiam![]()