dobre![]()
a jakbyś chciała pokazać ciotce zeuropeizowaną wersję podaegi, daj znaćpożyczę Wam swoje
))
Ba, jakby ciotka zobaczyła podegi, to by pewnie powiedziała, że kołdrą to się dzieci okrywa, a nie w niej nosi. Nawet w Korei!
moja ciotka (siiudma woda po kisielu bo kuzynka mojej mamy)ma wcześniaka w irlandi mieszkają mały urodził sie w 25tyg ciązy więc nie wesoło miel teraz ma 4 miesiące urodził sie 3 dni po mojej Rózy i-już jest w domu i stale na zmiane z mężem go noszą-na rękach co by się nie denerwował i nie płakał za dużo fajnie że go noszą
dzwoniła do mojej mamy i moja mama napomkneła ze Ewa-czyli ja osze w chuście i małej bardzo dobrze jest przytulona i spokojna w tej chuście
a ciocia na to że słyszała o TYM od murzynek na oddziale bo one nosiły i że w afrye to popularne
a pierwsze hasło mojej babci na młodą w chuście to było co oni ci to robią w murzynka cie przebierają ale akurat to było sympatycznym żartem tak jej sie skojażyło bo jak mała płaczem to moja babcia i moja mama zawsze pierwsze co to weź do chusty
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Historia z ciotką - rewelauśmialiśmy się z małżem
![]()
Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)
Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle
Dialog na emotki the best![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018