-
Chustonoszka
moze i ja przy okazji sieprzedstawie- Pola i Kuba
Jakos wczesniej nie zauwazylam tego watku "autoprezentacyjnego" :>
Dopiero watek jakiejs dziewczyny, co szuka za friko chusty mnie nakierowal, wiec nadrabiam zaleglosci 
Mam na imie Paula.
Jestem mama 1.5 rocznego Kuby (28.11.06)
Kubaty urodzil sie w 31 tyg (na gazetowych "wczesniakach" jestem jako lazy_lou) i choc od razu oddychal samodzielnie i niby wszystko bylo oki (porownujac do wczesniakowych przejsc o jakich mozna poczytac na forum wczesniaki) doszlo u niego do wylewow dookolokomorowych i niestety do leukomalacji (obumarcia kawalka mozgu na skutek niedotlenienia).
Straszono bardzo- od porazenia mozgowego po "roslinke".
Stres ten pozbawil mnie szybko mozliwosci karmienia piersia, obdarowujac w zamian depresja 
Mielismy jednak arta: okazalo sie ze te zmiany zanikowe najwyrazniej ulokowaly sie w jakims "nieszkodliwym" miejscu i kuba rozwija sie normalnie. <rehabilitowalismy sie okolo roku>
No, moze troche pozno zaczal chodzic bo w 16miesiacu ale ponoc to dlatego ze jest duzy i ciezki- wagowo i wzrostowo dogonil rowiesnikow urodzonych o czasie juz w 4mies zycia.
Jest fajnym dzieckiem, totanie nieupierdliwym 
Od poczatku spal 12 godzin w nocy, kolek prawie nie miewal, bawil sie sam, jadl bez grymasow, obcych sie zasadniczo nie boi, wszelkie nowosci typu chusta czy fotelik rowerowy wita z entuzjazmem itp.
Tzw wzorowy bobas 
Przy tym jest ponoc ladny (starsze babki na ulicy zawsze mowia ze wyglada jak "dziewczyneczka". na moje uwagi, ze to facet reaguja "za ladny na chlopca" ;D )
Moze tyle o Synu 
Coz moge o sobie? :/
Nieukonczony zootechnik (do dzis nie wiem czemu studiowalam zootechnike... zwazywszy na fakt, ze cale zycie chcialam byc designerem po wzornictwie przemyslowym albo modowym
)
Aktualnie pracuje (jesli pracuje, bo jednak glownie siedze z Kuba, z braku dobrej niani albo zyczliwej ciotki/babci na podoredziu) jako kostiumografka w spotach telewizyjnych albo przy sesjach zdjeciowych.
Mam na koncie maly romans z kinem- pracowalam przy "Rysiu" i pomagalam przy "Rozmowach noca".
Najsmieszniejsza przygoda zawodowa to praca z Edyta Herbus (wowczas nieznana) przy reklamie srodka na stonke 
jakby ktos byl zainteresowany to polecam http://www.bulik.com/ spot z indianka (nr 5 )
Mieszkam w warszawie, w Aninie. 3 przystanki od Centrum Zdrowia Dziecka.
Od 12lat w zwiazku z kolega z liceum
zwanym Niemezem, albo Konkubentem 
Na gronie jako pola la.
Na chusty trafilam przez bebelulu (swoja droga dobra nazwa- rzecz jest niestety totalnie beee 
do wiaznych przez hanti 
i jej bloga- trafilam na nia przez wspomniane forum wczesniakowe.
moze kiedys naucze sie wklejac foty...
ale to juz nie dzis...
pozdrawiam
dzikuje za uwage
Uprawnienia umieszczania postów