Jeśli mnie któraś z Was zobaczy ze źle zawiązaną chustą to APELUJĘ, żebyście się nie gryzły w język, tylko podeszły i pokazały co robię źle. Będę wdzięczna.
Jeśli mnie któraś z Was zobaczy ze źle zawiązaną chustą to APELUJĘ, żebyście się nie gryzły w język, tylko podeszły i pokazały co robię źle. Będę wdzięczna.
...
X wydaje się łatwym wiązaniem i rodzice często używają go jako jedyne i bardzo wcześniej, bo" łatwy".
A tak nie jest: trzeba na wiele rzeczy zwrócić uwagę, aby dziecko nie zawisło. W kieszonce trudniej dziecia powiesić. A X to może byc typowe nosidło... jeśli nie podniesie się kolanek i nie dociągnie zewnętrznych krawędzie (tych co leżą na krańcach barku), a które podciągają właśnie nogi ku górze.
Ostatnio takie chustowe nosidło widziałam w niedziele na Polach Mokotowskich po zajęciach jogi na trawie....
Magdalena (ekomama), Joachim 2006 i Laetitia 2009
Ekodzieciak warsztaty dla rodziców z EMPATYCZNEJ KOMUNIKACJI rodzic-dziecko Pozytywne Rodzicielstwo
Sklep Ekodzieciak - naturalnie dla dziecka
Akademia Noszenia Dzieci - szkolenia na doradców noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Strefa Porozumienia - mediacje w związku, rodzinie, pracy.