G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
czyli wychodzi na to, że lewa strona jest niedociągniętai plecki - maluch powinien być bardziej przyklejony do Ciebie
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
dzięki![]()
ale co dociągnąć? którą część materiału ? pytam o nóżki, bo plecki - to oczywiste![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
jezeli chodzi o nozki to troche wyzej kolanka i bedzie ok![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
padthai - ale jak to zrobić, żeby kolanka po podniesieniu tak zostały? co mam dociągnąć?
chodzi mi o to, że jak np w kieszonce mam kolanko za nisko, to wiem, że mam ciągnąć w dół za zewnętrzną krawędź szmaty na przeciwnym ramieniu. W plecaku nie umiem spbie wyobrazić co mam pociągnąć ...
macierzanka - dziękujęjest też miękka i lekka
![]()
ja tak OT czy to storch Vicky??
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
przy ukladaniu dziecka na plecach:
- krawedz pod kolankami ma byc luzniejsza
- dziecko ukladasz z kolankami wyzej, a luzna krawedz wchodzi gleboko pod pupe
dociagajac
- nie naciagaj krawedzi spod kolanek zbyt mocno, bo wysunie sie spod pupy, a nozki powedruja w dol i zaczna sie schodzic, raczej delikatnie dociagnij
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
Łooo matko, Iza!!!
Jak Cie zobaczyłam to od razu ćwiczyć plecak zaczęłam. No i efekt tego taki, że 3 próby za mną-ta ostatnia bez niczyjej pomocy i wyszło nawet nawet (czyt. nie tragicznie) i przeszłam się po domu a młoda cichutko siedziała i włosy moje zajadała
![]()
Problem mam taki że panel przechodzi mniej wiecej w polowie ud, na pewno nie pod kolankami i nie mam juz pomyslu jak to poprawić nie widząc pleców![]()
helou![]()
prawie całą szmata musi być pod pupą... jak kładę dziecko na plecy, to ono jest jak w sukience - szmata zakrywa nogi, a potem, jak już umiejscowie dziecko w dobrym miejscu pleców, zbieram materiał i dół wkładam miedzy pieluszkę Gai a moje plecyi dopiero wtedy dociągam.. może pomogłam?
![]()