Ja też marzę, jak nata, o ostatniej szałowej jedwabnej chuście.Najchętniej żakard. Nino może być, ale tu wolałabym kontrastowe. Motyle albo rybki - chętnie.
I NIE CHCĘ INDIO!
Ja też marzę, jak nata, o ostatniej szałowej jedwabnej chuście.Najchętniej żakard. Nino może być, ale tu wolałabym kontrastowe. Motyle albo rybki - chętnie.
I NIE CHCĘ INDIO!
Julka 2001, Zosia 2007
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
a ja nigdy nie miałam żadnego jedwabiu i tez czekam, az wyjdzie jakis szalowy. przy tym chusciochu (uciekajace 13 kilo) to bylaby moja ostatnia chusta. mogloby byc tez z ramie. byle nie indio.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
a ja chce indio heheAle w jakimś fajnym kolorze
hmmm może taka ładna wyraźna (nie majtkowa ;-/) zieleń albo czarny cały jak nowa zara czy czarno- szary
albo mocno kontrastowe biało- czerwone, fioletowe, zielone, niebieskie
albo ewentualnie zadziałały na moją wyobraźnię natur skowrony
No i oczywiście minimum 30% jedwabiu a nie jakieś marne 15 czy coś ;-/ a fajnie by było jeszcze więcej niż 30![]()
Śniły mi się jedwabne Mille czarno białe![]()
wiedziałyście, że były liście kaszmirowo-jedwabne? chyba jeden egzemplarz, kólkowy.
i jeden egzemplarz kaszmirowo-jedwabnych fal!
tak wynika stąd![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Marzy mi się w zasadzie cokolwiek z jedwabiem i kaszmirem i w "normalnym" kolorze![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Ja bym chciała coś pięknego i żeby było lepszą jakością jakości jak stare dobre didki.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Przestańcie juz dziewczyny, bo ja zaczynamm się już nakręcać
A miałam tylko jeszcze jedną chustę kupować a tu mi wychodzi już dwie![]()
były też kaszmirowo-jedwabne lilie
http://www.mein-kleiderschrank.de/im...au5/Lilien.JPG
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
A ja bym chciała fioletowe/różowe fale jedwabne![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
ja bym wolała sam jedwab.ale w takim splocie,zeby cała chusta wydawała sie jedwabna.cos jak w falach,a nie jak np. w ptakach, gdzie jednak strona typowo jedwabna a druga bawełniana. No i zeby tak Smierdziały jak poprzednie,koniecznie!!!
No i tez zdecydowanie postuluje jak Iwonta,zeby wiecej jakosci w jakosci było![]()
czytam i ślinka mi cieknie, żeby coś z jedwabiem nabyć....