Wiecie co, jak wypuszczą nino z jedwabiem, to ja go kupię jako inwestycję, potrzymam rok albo dwa i .......
http://cgi.ebay.de/Didymos-Nino-Seid...item4a9f1aeab8
Wiecie co, jak wypuszczą nino z jedwabiem, to ja go kupię jako inwestycję, potrzymam rok albo dwa i .......
http://cgi.ebay.de/Didymos-Nino-Seid...item4a9f1aeab8
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
tez bym chciała jedwabniki peniskowate......oj chciałabym chiaaaaaała![]()
ja wezmę wszystko jedwabne w naturze,odlot poczułabym przy jedwabnych ptakach natur![]()
O rany, to se kupię kilkaI będzie na posag dla dzieci
![]()
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Tak czytam ten wątek i dwie myśli mi do głowy przyszły:
1. chciałabym jedwabno-kaszmirowe motyle natur
2. zaraz ustawi się kolejka do czegoś czego nie ma i nie wiadomo czy będzie![]()
Ja też marzę, jak nata, o ostatniej szałowej jedwabnej chuście.Najchętniej żakard. Nino może być, ale tu wolałabym kontrastowe. Motyle albo rybki - chętnie.
I NIE CHCĘ INDIO!
Julka 2001, Zosia 2007
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
a ja nigdy nie miałam żadnego jedwabiu i tez czekam, az wyjdzie jakis szalowy. przy tym chusciochu (uciekajace 13 kilo) to bylaby moja ostatnia chusta. mogloby byc tez z ramie. byle nie indio.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
a ja chce indio heheAle w jakimś fajnym kolorze
hmmm może taka ładna wyraźna (nie majtkowa ;-/) zieleń albo czarny cały jak nowa zara czy czarno- szary
albo mocno kontrastowe biało- czerwone, fioletowe, zielone, niebieskie
albo ewentualnie zadziałały na moją wyobraźnię natur skowrony
No i oczywiście minimum 30% jedwabiu a nie jakieś marne 15 czy coś ;-/ a fajnie by było jeszcze więcej niż 30![]()