Jakie kraje produkują pieluchy wielorazowe?
Znam australijskie, amerykańskie, brytyjskie, francuskie, fińskie. Czy są np. niemieckie?
Jakie kraje produkują pieluchy wielorazowe?
Znam australijskie, amerykańskie, brytyjskie, francuskie, fińskie. Czy są np. niemieckie?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
A czy Popolini to nie są przypadkiem niemieckie pieluchy ?
Z innych krajów przychodzą mi na myśl: Czechy (gdzieś widziałam czeskiego producenta). Mój otulacz wełniany jest z kolei Made in Japan, ale nie wiem, czy jest tam tylko podukowany, czy marka też japońska?![]()
Aloha a jaką markę ma ten otulach?
Ja kupiłam na bazarku też coś wełniany otulacz made in Japan (na razie nie mam go pod ręką żeby sprawdzić nazwę a nie mogę się zwlec z łóżka bo się dzisiaj przeforsowałam i ledwo łażę)
Zadowolona z niego jesteś?
Nazwa bardzo nieprzyjazna, bo w całości NIGDY nie mogę powtórzyć: Wolwikkelamsterdam.
Zadowolona jestem bardzo i w zasadzie mogłabym tylko takie otulacze mieć, bo pasują mi do wszystkiego i do wszystkich sytuacji
Ano, i Imse Vimse to chyba Szwecja![]()
A nie ja to mam jakiś Nikky czy coś w tym stylu
A ten Wolwikkelamsterdam to słyszałam ze jest super, w ekobaby.pl można kupić - tylko cena powyżej 60 zł (no jak to z wełenka bywa) i strasznie małe zakresy wagowe i to mnie trochę odstraszyło bo moja starsza córa rosła w oczach, więc kolejne dziecko pewnie podobnie będzie i 64 zł na 1,5- 2 mies to trochę drogo.
Nie wiem, czy zauważyłyście, że BG robione w USA różnią się od tych z Egiptu??? Ja znam jeszcze kanadyjskie i jedne polskieA zapomniałyście o Belgii, choć takie znane w całej Polsce
![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Jakie są belgijskie i jakie kanadyjskie?
Niemieckie jeszcze były jakieś na "l"...
Światowo
Wychodzi na to ,ze metek nie czytam![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Belgia : Bambinex
a Kanada: Kushies Baby
Ostatnio edytowane przez ewinka ; 21-03-2010 o 20:25
Nature Babies-Anglia
Fuzzi Bunz- Chiny
Tots bots - UK
BumGenius - Egipt ale wkłady np. do Flipów robią już w Chinach
Bitti d'lish - Chiny ale zaprojektowane w Australii
Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
Kosmetyki Mariza
Chodziło mi o to gdzie projektowane
Znalazłam, że niemieckie są lotties.
A tots bots Szkockie![]()
zarowno BumGenius jak i Fuzzi Bunz to pieluchy amerykanskie....znam obydwie kobiety osobiscie ktore je zaprojektowaly i puscily do sprzedazy pierwsze probne kieszonki X lat temu..w tej chwili obie firmy ktore wyrosly w domowych piwnicach maja dosc duze biura korporacyjne i swoje oddzialy w Chinach i Egipcie gdzie nabywaja tania sile robocza do szycia swoich produktow. Prpdukt jako produkt, projekt i wlasciciele sa jak najbardziej amerykanscy![]()